detector.media
14.06.2016 13:40
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine знайшла нового партнера
Українське агентство performance маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу) Promo і комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine домовилися про стратегічне партнерство. Про це повідомляє прес-служба агентства.

У результаті досягнутої домовленості клієнти групи отримуватимуть розширений спектр digital-послуг, а агентство матиме доступ до міжнародного досвіду та роботи з найбільшими рекламодавцями країни.

Зараз серед клієнтів агентства Promo такі бренди як «Алло», «Фокстрот», «Покупон», Gold.ua, lifecell і інші. Компанія надає послуги платного розміщення в результатах пошуку (PPC), оптимізації пошукової видачі (SEO), розміщення медійної реклами з прицілом на конверсію, UX-проектування, а також налаштування аналітики.

Пошук партнера групою Dentsu Aegis Network Ukraine тривав рік. «Вибір надійного стратегічного партнера для нас подвійно важливий ще й тому, що одним з ключових агентств глобальної мережі Dentsu Aegis Network є iProspect. Компанія позиціонує себе як digital performance marketing agency. Ми дуже розраховуємо на те, що світовий досвід iProspect допоможе агентству Promo стати безумовним лідером у своєму сегменті в Україні», – сказав CEO Dentsu Aegis Network Ukraine Олександр Гороховський.

Виконавчий директор Promo Євген Царюк зазначив, що Promo забезпечить performance-рішення й експертизу в інтернет-маркетингу з прив'язкою до бізнес-показників клієнтів. «За рахунок партнерства ми створимо цілісний продукт, який охоплює всі етапи customer journey від обізнаності до конверсії з ефективними каналами комунікації. І таким чином разом будемо міняти digital-середовище за допомогою нових продуктів і технологій», – додав він.

Довідка:

Dentsu Aegis Network Ukraine представляє інтереси одного з найбільших світових рекламних холдингів, який був створений у результаті злиття рекламних світових гігантів Dentsu Inc. і Aegis Group plc. Згідно з рейтингом Всеукраїнської рекламної коаліції, за результатами 2014 року є комунікаційною групою №2 в Україні.

До складу групи входять медіаагентства повного циклу Carat Ukraine, Vizeum Ukraine, Navigator Media, digital-агентство AdPro, агентство зовнішньої реклами Master AD.

Стратегічні партнери Dentsu Aegis Network Ukraine – PR-агентство PointeR, агентство з розміщення реклами в пресі Media Press і медійне агентство, що спеціалізуються на плануванні і розміщенні реклами на радіостанціях України, інтегрованих проектах інтернет і радіо UMG (Universal Media Group).

Promo – агентство performance-маркетингу (один з напрямків інтернет-маркетингу). На ринку з 2014 року. Розробляє і впроваджує performance-стратегії присутності бренду в онлайн-каналах комунікації, пропонує рішення, заточені на результати у вигляді ROI.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY