Нацрада перевірить супутникову платформу Viasat

Нацрада перевірить супутникову платформу Viasat

3 Червня 2016
1497
3 Червня 2016
10:02

Нацрада перевірить супутникову платформу Viasat

1497
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку провайдера програмної послуги ТОВ «Віжн ТБ» (супутникова платформа Viasat).
Нацрада перевірить супутникову платформу Viasat
Нацрада перевірить супутникову платформу Viasat

Підставою для перевірки стали результати моніторингу, який виявив, що провайдер без дозволу Нацради ретранслює 19 каналів, не передбачених ліцензією (НЛО TV, «Культура», УНІАН, СК, 3S.tv, 5 канал, Business, Milady, «Індиго ТБ», «Перший автомобільний», «Львів ТБ», BBC World News, Bloomberg TV, АМС, Sony Turbo, «Домашние животные», TLC, MTV, Nickelodeon Jr), а також змінив супутник Astra 4A на Amos і Hot Bird.

Представниця компанії повідомила, що вже подано заяву на переоформлення ліцензії. Член Нацради Олег Черниш запропонував перенести питання про призначення перевірки і розглянути його разом із заявою компанії про переоформлення ліцензії. Але члени Нацради не підтримали його пропозицію та проголосували за призначення перевірки.

Нагадаємо, 1 березня група «1+1 медіа» Ігоря Коломойського оголосила про завершення перемовин зі шведським медіахолдингом MTG щодо купівлі бізнесів «Viasat Україна». Угода між компаніями буде завершена після перевірки й отримання дозволу Антимонопольного комітету.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1497
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду