В Україні знімають містичний триллер «Шлях мерця» з Миколою Вереснем

12 Квітня 2016
3342
12 Квітня 2016
16:05

В Україні знімають містичний триллер «Шлях мерця» з Миколою Вереснем

3342
Компанія «Директорія кіно» переходить до кінцевого етапу зйомок містичного трилера «Шлях мерця» Георгія Фоміна, який знімається за підтримки Державного агентства України з питань кіно.
В Україні знімають містичний триллер «Шлях мерця» з Миколою Вереснем

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У центрі сюжету — пригода з актором театру і кіно Миколою Вереснем (у ролі самого себе), який випадково отримує таємничу валізку-дипломат, і через це на нього, залучаючи загони спецпризначення, починає полювати міністр внутрішніх справ на прізвище  Бармалаєв.

Історія перестрибує в часі та просторі, поки не стає зрозуміло, що Микола Вересень загинув на знімальному майданчику фільму про Івана Грозного, і тепер чорти, які думають, що він і є Грозний, намагаються всіма можливими способами затягти його до пекла. Далі за сценарієм з’являються менти-вампіри у ролі чортів, гуцули-пияки як ангели й інші містичні істоти. Як зазначає «Директорія кіно», це перший фільм подібного жанру в Україні, який піднімає вічні теми - що таке пекло, людська душа і «радянська совість» та чи  варто жити неусвідомлене життя.

Автор сценарію та режисер-постановник Георгій  Фомін (к/ф «Жучок»). Продюсер фільму Ігор Савиченко.

Виконавці головних ролей - Микола Вересень, Олег Примогенов і Сергій Салопай.

Фільм став переможцем 4-го відкритого конкурсу Держкіно наприкінці 2012 року. У зв’язку з інфляцією авторам фільму доводиться працювати в складних умовах, вигадуючи нові технічні та творчі методи зйомок. Наразі після серії знімальних блоків під постпродакшн група перейшла до основного знімального блоку.

Нагадаємо, члени Експертної комісії з питань кінематографії Держкіно звернулися до віце-прем’єр-міністра - міністра культури В’ячеслава Кириленка та голови Держкіно Пилипа Іллєнка з пропозицією спрямувати державну підтримку на створення повнометражних ігрових фільмів для масової глядацької аудиторії.

Фото: «Директорія кіно»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3342
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду