«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня

«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня

19 Жовтня 2015
3436
19 Жовтня 2015
15:52

«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня

3436
«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня
«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня

20 жовтня на телеканалі ICTV стартує скриптовий проект виробництва компанії Mamas Film Production «Патруль Самооборона» - історії розслідувань добровольців, які стежать за порядком у столиці. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожній серії проекту «Патруль Самооборона» глядач побачить по два розслідування детективів-добровольців. Якщо справа доходить до затримання злочинців, до них приєднується міліція. Патрульні стежать за підозрюваними, а глядач - за процесом за допомогою прихованих камер.

 

Співробітники «Патруля Самооборона» не є офіційними представниками правоохоронних органів, тому не займаються кримінальними справами. Їхня місія - допомогти жителям столиці розібратися з тими труднощами, з якими вони не можуть прийти в міліцію. Добровільні патрульні - це реальні люди, вони розмовляють не за сценарієм, а у звичній для себе манері.

 

У команді - сім волонтерів-охоронців порядку, на чолі яких Олексій Череватенко, у минулому майор міліції. Після важкої травми він став керівником тренувальної бази при МВС, має досвід оперативної роботи і документи представника міліції. Інші члени команди: спортсмен, каскадер і любитель коней Вадим (Козак), колишня модель і тренер з фітнесу Юлія (Тренер), барменша в байкерському пабі Надя (Екстремалка), програміст-фрілансер Денис (Хакер), патрульний Валера (Боксер), батько двох маленьких дочок, любитель автомобілів і екстремальних видів спорту Сергій (Гонщик).

 

«Патруль Самооборона» виходитиме в денному ефірі - по буднях о 14:35, перед багатосерійною докудрамою «Слідчі», теж виробництва Mamas Film Production. Обидва проекти є скриптами - багатосерійними проектами, що створюються за сценарієм, але із залученням непрофесійних акторів і реальних людей. «Патруль Самооборона» створено за оригінальною ідеєю, тоді як «Слідчі» - за німецьким форматом.

 

Нагадаємо, 1 вересня на каналі ICTV стартували одразу чотири серіали і скриптові проекти українського виробництва: «Код Костянтина» («Веда продакшн»), «Слідчі» (Mamas Film Production), «Пес» (Pro TV) і «Відділ 44» (Pro TV). 27 жовтня на каналі стартує другий сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua. На осінь на ICTV також заплановані прем'єри детективних серіалів «Ніконов і Ко» (Film.ua і Mamas Film Production)і «Володимирська, 15» (Film.ua)

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду