detector.media
19.10.2015 15:52
«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня
«Патруль Самооборона» стартує на ICTV 20 жовтня

20 жовтня на телеканалі ICTV стартує скриптовий проект виробництва компанії Mamas Film Production «Патруль Самооборона» - історії розслідувань добровольців, які стежать за порядком у столиці. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожній серії проекту «Патруль Самооборона» глядач побачить по два розслідування детективів-добровольців. Якщо справа доходить до затримання злочинців, до них приєднується міліція. Патрульні стежать за підозрюваними, а глядач - за процесом за допомогою прихованих камер.

 

Співробітники «Патруля Самооборона» не є офіційними представниками правоохоронних органів, тому не займаються кримінальними справами. Їхня місія - допомогти жителям столиці розібратися з тими труднощами, з якими вони не можуть прийти в міліцію. Добровільні патрульні - це реальні люди, вони розмовляють не за сценарієм, а у звичній для себе манері.

 

У команді - сім волонтерів-охоронців порядку, на чолі яких Олексій Череватенко, у минулому майор міліції. Після важкої травми він став керівником тренувальної бази при МВС, має досвід оперативної роботи і документи представника міліції. Інші члени команди: спортсмен, каскадер і любитель коней Вадим (Козак), колишня модель і тренер з фітнесу Юлія (Тренер), барменша в байкерському пабі Надя (Екстремалка), програміст-фрілансер Денис (Хакер), патрульний Валера (Боксер), батько двох маленьких дочок, любитель автомобілів і екстремальних видів спорту Сергій (Гонщик).

 

«Патруль Самооборона» виходитиме в денному ефірі - по буднях о 14:35, перед багатосерійною докудрамою «Слідчі», теж виробництва Mamas Film Production. Обидва проекти є скриптами - багатосерійними проектами, що створюються за сценарієм, але із залученням непрофесійних акторів і реальних людей. «Патруль Самооборона» створено за оригінальною ідеєю, тоді як «Слідчі» - за німецьким форматом.

 

Нагадаємо, 1 вересня на каналі ICTV стартували одразу чотири серіали і скриптові проекти українського виробництва: «Код Костянтина» («Веда продакшн»), «Слідчі» (Mamas Film Production), «Пес» (Pro TV) і «Відділ 44» (Pro TV). 27 жовтня на каналі стартує другий сезон детективного серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua. На осінь на ICTV також заплановані прем'єри детективних серіалів «Ніконов і Ко» (Film.ua і Mamas Film Production)і «Володимирська, 15» (Film.ua)

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY