КМКФ «Молодість» оголосив склад журі Boat Meeting

КМКФ «Молодість» оголосив склад журі Boat Meeting

3 Жовтня 2015
1556
3 Жовтня 2015
14:34

КМКФ «Молодість» оголосив склад журі Boat Meeting

1556
КМКФ «Молодість» оголосив склад журі Boat Meeting
КМКФ «Молодість» оголосив склад журі Boat Meeting

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» оголосив склад журі секції міжнародної копродукції, Boat Meeting. Про це повідомляється на сайті кінофоруму.

 

Команда суддів буде міжнародною - Володимир Іссат (Україна), Вірджинія Девеса (Франція) та Рітола Мер'я Хеннеле (Фінляндія).

 

Володимир Іссат - провідний продюсер серіального напрямку компанії Film.ua Group. Під його керівництвом було випущено теленовелу «Серцю не накажеш», мелодраму «Сусіди», що здобула національну премію «Телетріумф», серіал «Жіночий доктор». У списку досягнень Володимира також такі фільми і серіали, як The Trap, «Дорога в нікуди», «Легковажна жінка».

 

Вірджинія Девеса - співзасновниця незалежної дистрибуторської компанії Alpha Violet, що базується у Парижі. Навчалася в Ліоні, Кентуккі, Сіетлі, а перший досвід у кіно здобулав у Києві в якості члена команди організаторів КМКФ «Молодість». Alpha Violet - європейський дистрибутор фільму «Плем'я» Мирослава Слабошпицького.

 

Рітола Мер'я Хеннеле має 15-річний продюсерський досвід у виробництві та просуванні художніх і документальних фільмів. Член журі у Міжнародного освітнього кінофестивалю Roshd у Тегерані. Освіту здобула у Фінляндії, США, Люксембурзі та Нідерландах.

 

Нагадаємо, модератором Boat Meeting і координатором роботи експертів виступить кінопродюсер, критик та історик кіно, засновниця продакшну Джульєтта Зіхель із Чехії.

 

Цього року компанією Film.ua впроваджено приз для переможця пітчингу Boat Meeting. Це сертифікат на послуги з кіновиробництва на суму, еквівалентну 10 тис. євро.

 

Співорганізатором Boat Meeting виступить Media Resources Management.

 

Boat Meeting відбудеться 30 жовтня в арт-готелі «Баккара».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1556
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду