25 вересня «Шустер live» точно вийде в ефір каналу 3s.tv

25 вересня «Шустер live» точно вийде в ефір каналу 3s.tv

22 Вересня 2015
10817
22 Вересня 2015
10:17

25 вересня «Шустер live» точно вийде в ефір каналу 3s.tv

10817
25 вересня «Шустер live» точно вийде в ефір каналу 3s.tv
25 вересня «Шустер live» точно вийде в ефір каналу 3s.tv

У п'ятницю, 25 вересня, суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» точно вийде в ефір супутникового телеканалу 3s.tv, співвласником якого є Савік Шустер, а також у мережі інтернет. Про це повідомляє офіційна сторінка «Шустер live» у Facebook.

 

Про можливість трансляції ток-шоу в ефірі каналу «1+1» або «112 Україна» наразі нічого невідомо, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі «Савік Шустер студії». Переговори із цими каналами наразі тривають.

 

Перелік провайдерів, у мережах яких ретранслюється телеканал 3s.tv, можна завантажити тут.

 

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефірі каналу «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми: «Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

 

Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

 

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією ПрезидентаЯ вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив ведучий Савік Шустер.

 

Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист Савік Шустер продемонстрував в ефірі ток-шоу і заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

 

Згодом прес-секретар Президента України  Святослав Цеголко заявив, що Адміністрація Президента не причетна до невиходу програми «Шустер live» в ефір 18 вересня. Також пан Цеголко закликав автора та ведучого програми Савіка Шустера оприлюднити докази щодо звинувачень на адресу АП.

 

Незалежна медіа-профспілка засудила «брутальне ставлення» до програми «Шустер live» з боку керівництва медіахолдингу «1+1 медіа». Водночас, медіапрофспілка констатувала, що конфлікт лише формально має відношення до порушення принципу свободи слова.

 

Суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» почало виходити  на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. З лютого до липня цього року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна».

 

Протягом минулих років програма «Шустер live» виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік). У 2014 році ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - наканалі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24».

 

Водночас у червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3s.tv. Телеканал «Савік Шустер студії» розпочав мовлення 7 вересня.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook «Шустер live»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду