Сьогодні «Шустер live» вийде одночасно на телеканалах «112 Україна» і «24»

Сьогодні «Шустер live» вийде одночасно на телеканалах «112 Україна» і «24»

13 Лютого 2015
15166
13 Лютого 2015
17:15

Сьогодні «Шустер live» вийде одночасно на телеканалах «112 Україна» і «24»

15166
Сьогодні «Шустер live» вийде одночасно на телеканалах «112 Україна» і «24»
Сьогодні «Шустер live» вийде одночасно на телеканалах «112 Україна» і «24»

Сьогодні, 13 лютого, вперше в ефірі телеканалу «112 Україна» відбудеться трансляція суспільно-політичного ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як повідомляється, «112 Україна» не тільки транслюватиме у своєму ефірі ток-шоу «Шустер live», але й надаватиме своїм телеглядачам додатковий контент. Під час пауз  будуть включатися журналісти «112», які робитимуть прямі включення з кулуарів «Шустер live»  та братимуть ексклюзивні коментарі у гостей проекту.

 

Окрім того у студії «112 Україна» працюватиме телеведуча Роксана Руно, яка надаватиме слово гостям свого ефіру «Руно live» для коментування ключових тем, що обговорюватимуть гості студії Савіка Шустера.

 

Програма виходитиме у прямому ефірі  телеканалу. Початок трансляції заплановано на 20.15 із прямого включення зі студії телеканалу «112 Україна». Ефір триватиме чотири години до 00.00 без перерв на рекламу.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у «Савік Шустер Студії», програма вийде 13 лютого одночасно на двох каналах - на «112 Україна» і «24».

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у  п'ятницю, 13 лютого, суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» відновлює свій вихід на телеканалі новин «24». Програма має вийти в ефір о 20.30. Гостей випуску не анонсовано.

 

Минулого року ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - на каналі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24». Перший національний вирішив не продовжувати контракт зі студією Савіка Шустера на 2015 рік.

 

У минулому програма «Шустер live» також виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15166
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій
3351 дн. тому
Найбільша ілюзія - це якраз можливість виявити "золоту середину" між двома пропагандами.
Киевлянин
3351 дн. тому
А вы, Noser, слушайте обе точки зрения, чтобы понимать происходящее. Так как пропаганда (что с одной стороны, что с другой) создаёт лишь иллюзию. Находите золотую середину, а не отдушину в однобокости
Noser
3352 дн. тому
Володимир Шустер дав слово російському журналісту-чорносотенцю Максиму Шевченку. Вже давно дійшли до думки, що таким людям не місце в українському ефірі. Він ще два би слоао Дмитрію Кисельову або Соловйову.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду