Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)

Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)

2 Вересня 2015
5458
2 Вересня 2015
16:19

Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)

5458
Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)
Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)

Політичне ток-шоу «Шустер live» відтепер виходитиме на телеканалі «1+1»  - перший випуск з'явиться в ефірі 4 вересня. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Програма «Шустер live» виходитиме на «1+1» щоп'ятниці о 20.10.

 

У коментарі «Детектор медіа» ведучий Савік Шустер підтвердив, що політичне ток-шоу «Шустер live» припиняє вихід на каналі «112 Україна». Водночас він відмовився розповісти про умови виходу програми на каналі «1+1». За його словами, наразі триває опрацювання його контракту з телеканалом.

 

Керівник PR департаменту «1+1 Медіа» Світлана Павелецька у коментарі медіатаблоїду «Дуся» уточнила: «Ми будемо співпрацювати зі студією Савіка Шустера на тих же умовах, на яких він зазвичай працює з каналами. Ми отримуємо готовий продукт, студія працює як окремий зовнішній продакшн. Поки мова про принципові зміни у форматі шоу не йде».

 

Пані Павелецька також повідомила, що ефір «Шустер live» матиме тривалість у 4 години.

 

За словами ведучого, співпраця з каналом «1+1» стане новим етапом для телепроекту. «Для нашого проекту це однозначно новий етап і я радий, що загальнонаціональний канал готовий надати нам свободу редакційної політики. Зі свого боку ми гарантуємо всім політичним силам рівний доступ до відкритої дискусії, без якої неможливий розвиток по-справжньому демократичного і європейського суспільства», - зазначив Савік Шустер.

 

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко наголосив на необхідності подібного шоу. «Зараз, коли політична ситуація в країні загострилася, критично важливо створити широкий майданчик для конструктивного діалогу. Я сподіваюся, що це стане можливим завдяки партнерству з командою Савіка», - прокоментував пан Ткаченко.

 

Ток-шоу про політику «1+1 медіа» «Право на владу», яке раніше виходило на телеканалі «1+1», з 3 вересня буде виходити на телеканалі «2+2» о 20.20.

 

Нагадаємо, з лютого до липня цього року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна».

 

Протягом минулих років програма «Шустер live» виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік).

 

У 2014 році ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - на каналі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24».

 

Водночас у червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3s.tv. Телеканал «Савік Шустер студії» має розпочати мовлення 7 вересня.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5458
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
такое
3152 дн. тому
Когда у канала плохо с контентом и еще хуже с рейтингом и надо делать хоть что-то, а идей совсем нет, то тогда туда зовут Савика Шустера! (с) Народная примета.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду