detector.media
02.09.2015 16:19
Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)
Ток-шоу «Шустер live» почне виходити в ефірі телеканалу «1+1» - формат залишиться незмінним (ОНОВЛЕНО)

Політичне ток-шоу «Шустер live» відтепер виходитиме на телеканалі «1+1»  - перший випуск з'явиться в ефірі 4 вересня. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Програма «Шустер live» виходитиме на «1+1» щоп'ятниці о 20.10.

 

У коментарі «Детектор медіа» ведучий Савік Шустер підтвердив, що політичне ток-шоу «Шустер live» припиняє вихід на каналі «112 Україна». Водночас він відмовився розповісти про умови виходу програми на каналі «1+1». За його словами, наразі триває опрацювання його контракту з телеканалом.

 

Керівник PR департаменту «1+1 Медіа» Світлана Павелецька у коментарі медіатаблоїду «Дуся» уточнила: «Ми будемо співпрацювати зі студією Савіка Шустера на тих же умовах, на яких він зазвичай працює з каналами. Ми отримуємо готовий продукт, студія працює як окремий зовнішній продакшн. Поки мова про принципові зміни у форматі шоу не йде».

 

Пані Павелецька також повідомила, що ефір «Шустер live» матиме тривалість у 4 години.

 

За словами ведучого, співпраця з каналом «1+1» стане новим етапом для телепроекту. «Для нашого проекту це однозначно новий етап і я радий, що загальнонаціональний канал готовий надати нам свободу редакційної політики. Зі свого боку ми гарантуємо всім політичним силам рівний доступ до відкритої дискусії, без якої неможливий розвиток по-справжньому демократичного і європейського суспільства», - зазначив Савік Шустер.

 

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко наголосив на необхідності подібного шоу. «Зараз, коли політична ситуація в країні загострилася, критично важливо створити широкий майданчик для конструктивного діалогу. Я сподіваюся, що це стане можливим завдяки партнерству з командою Савіка», - прокоментував пан Ткаченко.

 

Ток-шоу про політику «1+1 медіа» «Право на владу», яке раніше виходило на телеканалі «1+1», з 3 вересня буде виходити на телеканалі «2+2» о 20.20.

 

Нагадаємо, з лютого до липня цього року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна».

 

Протягом минулих років програма «Шустер live» виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік).

 

У 2014 році ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - на каналі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24».

 

Водночас у червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3s.tv. Телеканал «Савік Шустер студії» має розпочати мовлення 7 вересня.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY