У вересні Новий канал запускає серіаліті «Проект "Любов"»

У вересні Новий канал запускає серіаліті «Проект "Любов"»

25 Серпня 2015
2955
25 Серпня 2015
13:45

У вересні Новий канал запускає серіаліті «Проект "Любов"»

2955
У вересні Новий канал запускає серіаліті «Проект "Любов"»
У вересні Новий канал запускає серіаліті «Проект "Любов"»

25 вересні на Новому каналі стартує програма власної розробки телеканалу «Проект "Любов"». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За форматом це журналістське реаліті. Ведуча Таня Бобрикова.

 

Як повідомляв Новий канал раніше, в рамках проекту ведуча шукатиме ідеального хлопця для себе впродовж 100 днів. У цьому їй допоможуть друзі - журналістка Нового каналу Олена Філонова та ведучий Андрій Шабанов, а також команда професійних експертів - психологи, фізіономісти, сексопатологи та інші експерти.

 

«Таня Бобрикова на собі перевірить усі існуючі способи спокушання чоловіків та побудови міцних стосунків», - повідомляє телеканал.

 

Всього у сезоні вийде 12 епізодів.

 

Нагадаємо, Новий канал повідомив, що до осіннього сезону готує як нові шоу, так і продовження своїх успішних проектів: четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?», ігрове шоу «Суперінтуїція», другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», шостий сезон шоу «Ревізор», ток-шоу «Страсті за Ревізором» та шоу  «Проект "Любов"».

 

Шостий сезон реаліті «Ревізор» стартує на Новому каналі 31 серпня о 19.00. Четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» вийде в ефірі Нового 26 серпня, «Суперінтуїція» - 27 серпня. Другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за форматом Supermodelo стартує на Новому каналі 28 серпня. 4 вересня на Новому каналі розпочнеться показ нової програми «Як стати супермоделлю», яка є власною розробкою телеканалу. Нове дейтинг-шоу Нового каналу «Половинки» стартує в ефірі 15 вересня.

 

У новому сезоні в ефірі каналу з'являться проекти журналістських розслідувань. Нова програма «Аферисти в сєтях» про шахраїв, які шукають жертв в інтернеті, стартує 25 серпня. Програма«Абзац!» поповнилася рубрикою в жанрі споживацького розслідування «Дешево та сердито». Старт рубрики 31 серпня.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2955
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду