Новий канал готує спецпроект «Як стати супермоделлю»

Новий канал готує спецпроект «Як стати супермоделлю»

23 Червня 2015
2951
23 Червня 2015
17:04

Новий канал готує спецпроект «Як стати супермоделлю»

2951
Новий канал готує спецпроект «Як стати супермоделлю»
Новий канал готує спецпроект «Як стати супермоделлю»

Наприкінці серпня Новий канал покаже трьохсерійний спецпроект «Як стати супермоделлю». Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Його виробляє продакшн-студія Final Cut Media на замовлення Нового каналу. Спецпроект канал показуватиме одразу після випусків другого сезону реаліті «Супермодель по-українськи».

 

«Найуспішніші українські супермоделі, імена яких гримлять за кордоном, пустять у свої оселі камери і поділяться ексклюзивними подробицями про секрети професії. Вперше на вітчизняному телебаченні одкровення дівчат, які підкорили модельний олімп», - анонсує спецпроект телеканал.

 

Українські моделі Алла Костромічова, Сніжана Онопко, Наталія Гоцій, Елла Кандиба, Анна Закусило, Жужу Іванюк, Соломія Згода, Соня Горєлова, Евеліна Мамбетова, Альона Османова розкажуть, яку ціну вони заплатили за свій успіх та чим пишаються.

 

А букери, скаути, власники агентств, стилісти, дизайнери та фотографии в проекті «Як стати супермоделлю» прокоментують чутки, якими оточений модельний бізнес.

 

«Дівчат цікавить, як цей бізнес влаштований зсередини. З якого віку слід починати готуватися? До кого звертатися? Які небезпеки на них чатують на цьому шляху? Як не купитися на обіцянки аферистів і шахраїв, які оточують модельний бізнес? Які конкретні кроки зробити, щоб пробитися на міжнародний ринок? Чим можуть обернутися пропозиції попрацювати в Дубаї? І чому українські моделі такі популярні в Китаї? На ці запитання дадуть відповідь перші особи українського модельного бізнесу. Дівчата, які стали міжнародними зірками», - обіцяє генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов.

 

Нагадаємо, «Супермодель по-українськи» - це реаліті-шоу реаліті за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol, яке для Нового каналу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським. Учасниці шоу долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі.

 

Перший сезон «Супермоделі по-українськи» виходив з 29 серпня по 28 листопада 2014 року. Переможницею шоу стала Альона Рубан. Проект завершився з найвищими показниками. У грудні 2014 року розпочалися кастинги другого сезону реаліті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду