Новий канал покаже прем’єру шоу «Суперінтуїція»  з Сергієм Притулою

Новий канал покаже прем’єру шоу «Суперінтуїція» з Сергієм Притулою

25 Серпня 2015
3234
25 Серпня 2015
11:32

Новий канал покаже прем’єру шоу «Суперінтуїція» з Сергієм Притулою

3234
Новий канал покаже прем’єру шоу «Суперінтуїція»  з Сергієм Притулою
Новий канал покаже прем’єру шоу «Суперінтуїція»  з Сергієм Притулою

У четвер, 27 серпня, на Новому каналі стартує ігрове шоу «Суперінтуїція» з ведучим Сергієм Притулою. Про це йдеться у презентації нового осіннього  сезону телеканалу.

 

Всього у сезоні вийде 15 епізодів. Ігрове шоу зняте за американським форматом Identity.

 

За робочим форматом шоу, ведучий Сергій Притула щотижня буде з'ясовувати, що сильніше - чоловіча логіка чи жіноча інтуїція. В якості гостей буде запрошена зіркова пара - чоловік і дружина, колишні коханці, творчі дуети або завзяті конкуренти, друзі чи колеги по цеху

 

Учасники будуть відгадувати 13 «незнайомців» за категоріями: професія, хобі, захоплення, особливості зовнішності, вміння і таланти. Сергій Притула для кожної пари підготує категорію з сюрпризом. Відгадуватимуть опоненти по черзі. Зірковому гостю, чиє шосте чуття або холодний розрахунок виявиться сильнішим, присвоять звання володаря «Суперінтуїції», він отримає грошовий приз.

 

Новий канал анонсує, що незнайомців для шоу шукали по всій країні - це люди, що мають звичайні здібності і навички.

 

Нагадаємо, Новий канал повідомив, що до осіннього сезону готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу: четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?», ігрове шоу «Суперінтуїція», другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», шостий сезон шоу «Ревізор», яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов, а  також ток-шоу «Страсті за Ревізором» з ведучим Сергієм Притулою, шоу «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Катерина Павлюченко, дейтинг-шоу «Половинки» та шоу  «Проект "Любов"».

 

Шостий сезон реаліті «Ревізор» стартує на Новому каналі 31 серпня о 19.00. Четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» вийде в ефірі Нового 26 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду