Новопризначений глава  холдингу, в який входить «Русское радио», залишає посаду і виїжджає з Росії

Новопризначений глава холдингу, в який входить «Русское радио», залишає посаду і виїжджає з Росії

19 Серпня 2015
3964
19 Серпня 2015
19:35

Новопризначений глава холдингу, в який входить «Русское радио», залишає посаду і виїжджає з Росії

3964
Новопризначений глава  холдингу, в який входить «Русское радио», залишає посаду і виїжджає з Росії
Новопризначений глава  холдингу, в який входить «Русское радио», залишає посаду і виїжджає з Росії

Один з засновників радіостанції «Русское радио» Сергій Архипов залишає Росію після звільнення з посади генерального директора «Русской медиагруппы», на яку він був призначений лише тиждень тому. Про це він заявив в інтерв'ю «Коммерсант FM», повідомляє російське видання «Коммерсант».

 

За словами менеджера, він не бачить перспектив для розвитку та роботи в холдингу «Русская медиагруппа».

 

Сергій Архипов, один із засновників «Русского радио» і колишній президент холдингу, залишив пост гендиректора через тиждень після призначення за власним бажанням. До складу «Русской медиагруппы» входять радіостанції «Русское радио», Maximum, «Хіт FM», DFM, «Радио Монте-Карло», а також інші активи.

 

Одна з причин відставки - скандал навколо заборони ставить в ефір нові пісні артистів, які підписали лист проти продажу «Русской медиагруппы» російському «Госконцерту».

 

«Перспектив для роботи в «Русской медиагруппе» в цій ситуації я не бачу. Більше того, я вважаю, що при такому управлінні «Русской медиагруппе» залишилося жити три місяці», - заявив пан Архипов.

 

Він також повідомив, що повертається жити закордон. «Я повертаюся додому, я живу у Фінляндії, повертаюся додому, у мене там досить серйозний бізнес, і я буду займатися своїми справами у Фінляндії і приділяти більше часу сім'ї», - заявив колишній гендиректор «Русской медиагруппы».

 

Нагадаємо, рада директорів ЗАТ «Русская медиагруппа» (РМГ; «Русское радио», Maximum, Ru.TV та ін.) нещодавно прийняла рішення про дострокове припинення повноважень чинного гендиректора РМГ Сергія Кожевникова, що володіє 22% компанії.  РМГ очолив один із засновників «Русского радио» і колишній президент холдингу Сергій Архипов.

 

Крім того стало відомо, що 10 серпня Федеральна антимонопольна служба (ФАС) Росії схвалила клопотання «Госконцерта» про придбання 100% акцій ЗАТ «Русская медиагруппа». Найімовірніше, пише видання, на базі РМГ буде створений так званий патріотичний медіахолдинг. За словами голови ради директорів «Русской медиагруппи» Ольги Плаксіної, ідея передбачає створення майданчика по системній роботі, спрямованій на відкриття, плекання і просування молодих талантів.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Коммерсант»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3964
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду