На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»

На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»

13 Серпня 2015
2748
13 Серпня 2015
12:53

На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»

2748
На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»
На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»

У суботу, 22 серпня, в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра четвертого сезону гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

НЛО TV анонсує ще більше гострого політичного гумору, жарти над сучасними тенденціями, саркастичні мініатюри на злобу дня. В гостях у «Мамахохотала-шоу» побувають українські журналісти, політики, зірки шоу-бізнесу, спортсмени. Пісні Рафіка Рафіковича стануть ще більш життєвими і смішними.

 

«У четвертому сезоні ми багато жартуватимемо на актуальні злободенні теми. Ми живемо в епоху змін, і деякі особистості та їхні вчинки так і просяться бути висміяними. Наше головне завдання, як гумористів, в цей складний час викликати усмішку на обличчі нашого глядача і подарувати йому легкі і хороші емоції», - сказав керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук.

 

Випуски четвертого сезону «Мамахохотала-шоу» виходитимуть щосуботи о 21.00.

 

Вже відомо, що новорічну ніч телеканал НЛО TV зустрічатиме зі святковим випуском «Мамахохотала-шоу».

 

Нагадаємо, проект «Мамахохотала-шоу» стартував на телеканалі у березні 2014 року. Програма складається із гумористичних стендапів, монологів, відео-форматів і мініатюр. У жовтні 2014 року канал НЛО TV розпочав показ другого сезону проекту,  березні2015-го - третього. Продакшн-студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія створила серіали «Як гартувався стайл» (спільно з Idea Production) та«Маслюки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду