На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»

На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»

6 Лютого 2015
5961
6 Лютого 2015
12:31

На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»

5961
На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»
На НЛО TV стартує скетчком «Маслюки»
9 лютого о 18.45 в ефірі телеканалу НЛО TV стартує скетчком власного виробництва «Маслюки». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В новому проекті йтиметься про різних українців, яких об'єднує одне прізвище - Маслюки. Скетчком виходитиме в ефірі каналу з понеділка по четвер.

 

Виробництвом серіалу займається студія «Мамахохотала» на замовлення НЛО TV. Режисером проекту стала Наталія Пасеницька.

 

«Маслюки - далекі родичі, і колись жили в одному селі, але зараз Маслюків розкидало світом. У кожному з персонажів серіалу "Маслюки" чітко простежується сільське минуле, і разом з тим головні риси українців: провінційна сентиментальність, хворобливе відчуття справедливості, індивідуалізм («моя хата скраю»), комплекс "молодшого брата"», - анонсує скетчком прес-служба.

             

На глядача чекають 10 колоритних і незабутніх образів: голова сільради, вчителька української мови і літератури, український емігрант, церемонімейстер в РАГСі, п'ятикласник, водій маршрутки, батюшка, наречена, колишня ув'язнена, студентка. Всі їх виконав актор Олег Маслюк.

 

 

«"Маслюки" - це дуже веселі історії з життя 10 абсолютно різних людей. Вони живуть у різних містах і країнах, у них різні цілі, спосіб життя, мрії, манери. У кожному з персонажів глядач побачить частинку або себе, ну, або свого сусіда, точно. Тому що наші герої - типові українці з широкою душею і почуттям гумору, яке притаманне тільки нам»,- коментує актор.

 

Нагадаємо, 19 січня на телеканалі НЛО TV стартував молодіжний ситком про життя трьох дівчат  «Різні».  У січні в ефірі каналу також відбулася прем'єра шоу у форматі міського реаліті-квесту «Щодуху» та розважального проекту «Пападос шоу». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5961
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду