Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня

Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня

30 Вересня 2014
4537
30 Вересня 2014
13:00

Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня

4537
Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня
Другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартує на «НЛО ТV» 4 жовтня

4 жовтня о 22.50 на телеканалі «НЛО TV» відбудеться прем'єра другого сезону гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Канал зазначає, що перший сезон шоу, що вийшов навесні, був успішним. «У другому сезоні "Мамахохотала-шоу" на глядача чекають нові рубрики, відео-ролики, інтерактивні та вокальні номери. Укадрі з'являться дійсно мами, які по-справжньому хихочуть. Жартувати будуть на тему всього - починаючи від політики і відсутності гарячої води, і закінчуючи вічною темою кохання і стосунків», - анонсує телеканал.

 

«Мамахохотала-шоу» виходитиме на каналі «НЛО TV» щосуботи о 22.50. Виробництвом шоу займається «Мамахохотала продакшн».

 

Нагадаємо,  «НЛО ТV» раніше повідомляв, що у другому сезоні шоу «Мамахохотала-шоу» будуть представлені виступи-стендапи молодих гумористів Романа Грищука, Олега Маслюка, Євгена Яновича, Ані Гресь, Євгена Новоселецького. Зараз канал анонсує виступи також Ірини Хоменко, Івана Мелашенка, Емзара Квіцінії, Юрія Громового та інших акторів студії.

 

Перший сезон стендап-шоу стартував на телеканалі успішно

 

Телеканал також повідомляє, що студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія випустила 24-серійний серіал «Як гартувався стайл», який стартував восени минулого року. В даний момент студія «Мамахохотала» працює над сценарієм другого сезону серіалу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у жовтні телеканал «НЛО TV» розпочне показ другого сезону стендап-шоу «Мамахохотала» та третього сезону ситкому «Онлайн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду