detector.media
13.08.2015 12:53
На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»
На НЛО TV стартує четвертий сезон «Мамахохотала-шоу»

У суботу, 22 серпня, в ефірі телеканалу НЛО TV відбудеться прем'єра четвертого сезону гумористичного проекту «Мамахохотала-шоу».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

НЛО TV анонсує ще більше гострого політичного гумору, жарти над сучасними тенденціями, саркастичні мініатюри на злобу дня. В гостях у «Мамахохотала-шоу» побувають українські журналісти, політики, зірки шоу-бізнесу, спортсмени. Пісні Рафіка Рафіковича стануть ще більш життєвими і смішними.

 

«У четвертому сезоні ми багато жартуватимемо на актуальні злободенні теми. Ми живемо в епоху змін, і деякі особистості та їхні вчинки так і просяться бути висміяними. Наше головне завдання, як гумористів, в цей складний час викликати усмішку на обличчі нашого глядача і подарувати йому легкі і хороші емоції», - сказав керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук.

 

Випуски четвертого сезону «Мамахохотала-шоу» виходитимуть щосуботи о 21.00.

 

Вже відомо, що новорічну ніч телеканал НЛО TV зустрічатиме зі святковим випуском «Мамахохотала-шоу».

 

Нагадаємо, проект «Мамахохотала-шоу» стартував на телеканалі у березні 2014 року. Програма складається із гумористичних стендапів, монологів, відео-форматів і мініатюр. У жовтні 2014 року канал НЛО TV розпочав показ другого сезону проекту,  березні2015-го - третього. Продакшн-студія «Мамахохотала», за версією журналу Forbes, стала одним з 10 найперспективніших студентських стартапів в Україні. Для телеканалу «НЛО TV» студія створила серіали «Як гартувався стайл» (спільно з Idea Production) та«Маслюки».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY