Новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» стартує на «Інтері» 16 серпня

Новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» стартує на «Інтері» 16 серпня

5 Серпня 2015
4915
5 Серпня 2015
12:17

Новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» стартує на «Інтері» 16 серпня

4915
Новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» стартує на «Інтері» 16 серпня
Новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» стартує на «Інтері» 16 серпня

У неділю, 16 серпня, о 10.00 на телеканалі «Інтер» вийде одинадцятий сезон тревел-шоу «Орел і решка» виробництва Teen Spirit Studio. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

2015-й рік став для проекту ювілейним: шоу вже п'ять років в ефірі, тому одинадцятий сезон «Орла і решки» носитиме назву «Ювілейний. Частина 2». Нагадаємо, 8 лютого на телеканалі «Інтер» стартувала прем'єра десятого сезону шоу «Орел і решка. Ювілейний сезон». У його випусках глядачі зустрічалися з ведучими тревел-шоу минулих сезонів, які працювали з незвичними для них партнерами.

 

У сезоні «Ювілейний. Частина 2» телеглядачі знову побачать всіх ведучих, які вели шоу в різних сезонах. Вони продовжать подорожувати в несподіваних тандемах.



«В одинадцятому сезоні шоу «Орел і решка» телеглядачів чекає багато нових унікальних подій. Вперше вони стануть свідками запуску космічної ракети, побачать справжнє родео. Разом з ведучими відвідають Крайню Північ, лякаюче місто Детройт і загадкову Албанію, про яку у нас майже нічого не знають. Крім того, проект «Орел і решка» покаже, як живуть люди в Заполяр'ї, як можна відпочити посеред кризи в Греції і як виглядає знаменитий Гарвардський університет зсередини», - сказала Катерина Турова, креативний продюсер шоу.

 

На цей раз маршрут телемандрівників проляже через Бостон, Орландо, Саванну, Йеллоустоун, Детройт, Салоніки, Тирани, Осло, Варшаву, Квебек, Антверпен, вони навіть доберуться до полярного архіпелагу Шпіцберген.



У першому випуску нового сезону шоу «Орел і Решка», який вийде 16 серпня, знімальна група відправиться до американське місто Орландо, що є світовою столицею розваг. Глядачі подорожуватимуть разом із ведучими Андрієм Бєдняковим і Настею Короткою.

 

 

Нагадаємо, у дев'ятому сезоні тревел-шоу «Орел і решка. Незвідана Європа» на телеканалі «Інтер», який розпочався 7 вересня минулого року, змінився ведучий - замість Колі Серги програму вів Євген Синельников.

 

 Інтерв'ю з продюсером «Орла і решки» Наталею Шталтовною можна прочитати на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4915
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду