Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій

Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій

3 Серпня 2015
4234
3 Серпня 2015
14:45

Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій

4234
Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій
Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій

Другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль» виробництва «1+1 продакшн» матиме 16 серій, як і перший сезон. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів головний сценарист проекту Микола Куцик.

 

За його словами, сюжетна лінія другого сезону базуватиметься на поверненні батька головного героя. «У село Великі Вуйки повертається діаспора: справжній олігарх Дмитро - брат Івана й тато Валери. Він непристойно багатий. І у Валери буде складний вибір між гуцулами й татом. А ще побачимо, як тато поставиться до трансформації Валери», - розповів сценарист.

 

Сюжет другого сезону креативна група почала придумувати одразу після зйомок першого.

 

Микола Куцик пояснив структуру серіалу, коли вертикальна історія охоплює не одну, а дві серії, тим, що в процесі роботи змінювався хронометраж і кількість серій: «У нас двосерійні історії. Просто в процесі роботи канал змінював бажаний хронометраж серії. Спершу планувалося відзняти 20 серій на 23 хвилини, потім вирішили робити 10 на 45 хвилин. Згодом кількість серій скоротили до 8. А після завершення зйомок вирішили, що 45 хвилин - то забагато, і кожну серію розрізали на дві. Тому в нас і вийшов такий формат».

 

На думку сценариста, «Останній москаль» можна продати для показу в різні країни, бо він готувався за західними правилами. «"Останній москаль" нормально виглядав би в сітці не тільки російського каналу, а й будь-якого європейського. Коли з британцями розробляли історію, то вони казали, що в них могла трапитись така ж історія, якби в ірландське село приїхав юнак із півдня Англії. Вони дуже чітко розуміли основний конфлікт, тому що такі проблеми є в цілому світі. Проект робився за всіма західними правилами», - розповів пан Куцик.

 

Нагадаємо, що канал «1+1» вирішив почати зйомки другої частини серіалу «Останній москаль» на початку осені. Режисером другого сезону, як і першого, буде Семен Горов.

 

«Останній москаль» - це комедійний серіал про пригоди московського мажора в глухому карпатському селі. Перший сезон із 16 серій транслювався на «1+1» з 14 по 23 квітня 2015 року. Серіал став найрейтинговішим продуктом на українському телебаченні за 2014-2015 рік за аудиторією «18-54, вся Україна», а також найрейтинговішим серіалом за 2009-2015 роки за цією ж аудиторією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4234
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду