detector.media
03.08.2015 14:45
Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій
Другий сезон «Останнього москаля» матиме 16 серій

Другий сезон комедійного серіалу «Останній москаль» виробництва «1+1 продакшн» матиме 16 серій, як і перший сезон. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів головний сценарист проекту Микола Куцик.

 

За його словами, сюжетна лінія другого сезону базуватиметься на поверненні батька головного героя. «У село Великі Вуйки повертається діаспора: справжній олігарх Дмитро - брат Івана й тато Валери. Він непристойно багатий. І у Валери буде складний вибір між гуцулами й татом. А ще побачимо, як тато поставиться до трансформації Валери», - розповів сценарист.

 

Сюжет другого сезону креативна група почала придумувати одразу після зйомок першого.

 

Микола Куцик пояснив структуру серіалу, коли вертикальна історія охоплює не одну, а дві серії, тим, що в процесі роботи змінювався хронометраж і кількість серій: «У нас двосерійні історії. Просто в процесі роботи канал змінював бажаний хронометраж серії. Спершу планувалося відзняти 20 серій на 23 хвилини, потім вирішили робити 10 на 45 хвилин. Згодом кількість серій скоротили до 8. А після завершення зйомок вирішили, що 45 хвилин - то забагато, і кожну серію розрізали на дві. Тому в нас і вийшов такий формат».

 

На думку сценариста, «Останній москаль» можна продати для показу в різні країни, бо він готувався за західними правилами. «"Останній москаль" нормально виглядав би в сітці не тільки російського каналу, а й будь-якого європейського. Коли з британцями розробляли історію, то вони казали, що в них могла трапитись така ж історія, якби в ірландське село приїхав юнак із півдня Англії. Вони дуже чітко розуміли основний конфлікт, тому що такі проблеми є в цілому світі. Проект робився за всіма західними правилами», - розповів пан Куцик.

 

Нагадаємо, що канал «1+1» вирішив почати зйомки другої частини серіалу «Останній москаль» на початку осені. Режисером другого сезону, як і першого, буде Семен Горов.

 

«Останній москаль» - це комедійний серіал про пригоди московського мажора в глухому карпатському селі. Перший сезон із 16 серій транслювався на «1+1» з 14 по 23 квітня 2015 року. Серіал став найрейтинговішим продуктом на українському телебаченні за 2014-2015 рік за аудиторією «18-54, вся Україна», а також найрейтинговішим серіалом за 2009-2015 роки за цією ж аудиторією.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY