На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»

На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»

31 Липня 2015
2323
31 Липня 2015
17:49

На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»

2323
На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»
На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»

У понеділок, 3 серпня, на телеканалі «2+2»  стартує другий сезон гумористичної програми для чоловіків «Реал Бодрит». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме в ефірі з понеділка по четвер о 23.50.

 

Другий сезон гумористичного шоу називається «Пакет реформ». Як повідомляє канал, телеведучі Вадим Шешич, Ігор Френкель та Грант Варданян запропонують чиновникам та пересічним громадянам іноді безглузді, але дієві реформи, які допоможуть вирішити вкрай важливі проблеми країни.

 

«У цьому сезоні ми пропонували реформи не тільки пересічним громадянам, але й відвідували чиновників з різних відомств - мерії, Кабінету міністрів та Верховної Ради. Наприклад, ми запропонували слугам народу назавжди відмовитись від слова «влада», бо влада розбещує слуг народу. Чи безумна ідея запропонувати економити тим, хто є втіленням марнотратства? Та навіть на перший вигляд ці дивні пропозиції мали свій результат», - сказав Вадим Шешич, ведучий програми і креативний продюсер телеканалу «2+2».

 

В цьому сезоні у програмі також виходитимуть постійні рубрики - «недосвідчений журналіст» та «реальний гол». Ведучий рубрики «Недосвідчений журналіст» Ігор Френкель зустрінеться з багатьма відомими українськими зірками, спортсменами та політиками.

 

Виробництво програми «Реал Бодрит» здійснює компанія ActivVision на замовлення телеканалу «2+2». Хронометраж кожного випуску 25 хвилин.

 

Нагадаємо, 17 серпня минулого року на каналі «2+2» відбулась прем'єра гумористичного шоу «Real Бодрит».  Шоу вийшло в ефір о 23.15 і виходило щонеділі, після програми «Профутбол».

 

«Теплекритика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду