detector.media
31.07.2015 17:49
На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»
На «2+2» стартує другий сезон гумористичного шоу «Реал Бодрит»

У понеділок, 3 серпня, на телеканалі «2+2»  стартує другий сезон гумористичної програми для чоловіків «Реал Бодрит». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме в ефірі з понеділка по четвер о 23.50.

 

Другий сезон гумористичного шоу називається «Пакет реформ». Як повідомляє канал, телеведучі Вадим Шешич, Ігор Френкель та Грант Варданян запропонують чиновникам та пересічним громадянам іноді безглузді, але дієві реформи, які допоможуть вирішити вкрай важливі проблеми країни.

 

«У цьому сезоні ми пропонували реформи не тільки пересічним громадянам, але й відвідували чиновників з різних відомств - мерії, Кабінету міністрів та Верховної Ради. Наприклад, ми запропонували слугам народу назавжди відмовитись від слова «влада», бо влада розбещує слуг народу. Чи безумна ідея запропонувати економити тим, хто є втіленням марнотратства? Та навіть на перший вигляд ці дивні пропозиції мали свій результат», - сказав Вадим Шешич, ведучий програми і креативний продюсер телеканалу «2+2».

 

В цьому сезоні у програмі також виходитимуть постійні рубрики - «недосвідчений журналіст» та «реальний гол». Ведучий рубрики «Недосвідчений журналіст» Ігор Френкель зустрінеться з багатьма відомими українськими зірками, спортсменами та політиками.

 

Виробництво програми «Реал Бодрит» здійснює компанія ActivVision на замовлення телеканалу «2+2». Хронометраж кожного випуску 25 хвилин.

 

Нагадаємо, 17 серпня минулого року на каналі «2+2» відбулась прем'єра гумористичного шоу «Real Бодрит».  Шоу вийшло в ефір о 23.15 і виходило щонеділі, після програми «Профутбол».

 

«Теплекритика»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY