Мелодраму з елементами містики «Відьма» знімають три режисери

Мелодраму з елементами містики «Відьма» знімають три режисери

28 Липня 2015
5320
28 Липня 2015
14:09

Мелодраму з елементами містики «Відьма» знімають три режисери

5320
Мелодраму з елементами містики «Відьма» знімають три режисери
Мелодраму з елементами містики «Відьма» знімають три режисери

Режисерами телесеріалу «Відьма» спільного виробництва компанії Pro TV та «1+1 медіа» виступили Бата Недич, Ігор Забара та Христина Забара. Про це «Детектор медіа» повідомили в Pro TV.

 

Нагадаємо, нещодавно генеральний директор Pro TV Віктор Приходько (на фото) розповів, що серіал матиме 20 епізодів, його жанр - мелодрама з елементами містики. Права на показ в Україні належать «1+1 медіа», планується продаж серіалу в Росію, Казахстан, Білорусь, країни Балтії, Ізраїль, США та на регіональні канали.

 

Телесеріал «Відьма» є оригінальним продуктом виробників. Автор сценарію - сам Віктор Приходько. Він продюсує серіал спільно зі своїм сином Артемом Приходько.

 

Pro TV також надала «Детектор медіа» синопсис серіалу. У ньому йтиметься про відірване від цивілізації село. Одного дня місцевий коваль знаходить у річці напівживу дівчину-красуню у весільній сукні, яка не пам'ятає, хто вона і як тут опинилася. Надя вносить сум'яття в уми хлопців, чим загрожує планам багатьох незаміжніх жінок цього села. Дехто впевнений, що раз дівчина не потонула, значить, вона - відьма. «Її хочуть прогнати з села. Але місцева знахарка і ворожка каже, що Надя не відьма, а таємнича «Маре Мартир»», - зазначається в синопсисі серіалу.

 

 Ідею серіалу придумав сам Віктор Приходько

 

Поступово до головної героїні повертається пам'ять, розвивається любовна лінія серіалу.

 

Роль Наді в серіалі виконала актриса Євгенія Лоза. Також у «Відьмі» знімаються Максим Радугін, Наталія Лісниковська, Любов Тихомирова, Олена Стефанська, Наталія Васько, Олександр Попов, Леся Островська, Лев Сомов, Ігор Рубашкін, Анна Іванова.

 

Нагадаємо, кінокомпанія Pro TV зараз готує два серіали для осіннього сезону телеканалу ICTV. Це детективний серіал «Пес», в якому йдеться про чотирилапого сищика та його авантюрні пригоди. Видання «Дуся» готувало репортаж зі зйомок цього проекту.

 

Крім того Pro TVзнімає серіал «Відділ 44».  «Його герої - не найкращі кулаки, а найкращі уми. І кожен - найкращий у своїй спеціальності. Вони не "менти" - не крадуть, не підкидають докази. Вони справжні сищики - компетентні, чесні, сучасні. Їх девіз - "Спочатку подумай"», - зазначили в прес-службі ICTV.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду