«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі

«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі

21 Липня 2015
2735
21 Липня 2015
19:50

«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі

2735
«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі
«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі

У понеділок, 27 липня, о 14.00 телеканал «Інтер» покаже пряму трансляцію молебня на Володимирській гірці у Києві біля пам'ятника князю Володимиру.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Молебень цього року буде особливо урочистим:  виповнюється 1000 років з дня успіння князя Володимира. До Києва привезуть сім чудотворних ікон Божої Матері. Після молебню хресним ходом з Володимирської гірки святині доставлять в Києво-Печерську Лавру.

 

У нічному ефірі 27 липня о 04.10 телеканал «Інтер» покаже документальний фільм власного виробництва «Хрещення». Картина розповість, які духовні, історичні та культурні наслідки мало Хрещення Русі.

 

В день Хрещення Русі, у вівторок, 28 липня, о 09.00 на «Інтері» розпочнеться трансляція Божественної літургії у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

 

Нагадаємо, 11 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила строк дії ліцензії телеканалу «Інтер» на цілодобове ефірне аналогове мовлення на мережі УТ-3 (389 передавачів по всій Україні) на 7 років. Один з пунктів рішення Нацради також зобов'язує «Інтер» забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням Національної ради. Телеканал «Інтер» має сплатити за продовжену ліцензію збір до державного бюджету в розмірі 4 млн 265 тис. 679 грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду