detector.media
21.07.2015 19:50
«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі
«Інтер» транслюватиме молебень і літургію до дня Хрещення Русі

У понеділок, 27 липня, о 14.00 телеканал «Інтер» покаже пряму трансляцію молебня на Володимирській гірці у Києві біля пам'ятника князю Володимиру.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Молебень цього року буде особливо урочистим:  виповнюється 1000 років з дня успіння князя Володимира. До Києва привезуть сім чудотворних ікон Божої Матері. Після молебню хресним ходом з Володимирської гірки святині доставлять в Києво-Печерську Лавру.

 

У нічному ефірі 27 липня о 04.10 телеканал «Інтер» покаже документальний фільм власного виробництва «Хрещення». Картина розповість, які духовні, історичні та культурні наслідки мало Хрещення Русі.

 

В день Хрещення Русі, у вівторок, 28 липня, о 09.00 на «Інтері» розпочнеться трансляція Божественної літургії у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

 

Нагадаємо, 11 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила строк дії ліцензії телеканалу «Інтер» на цілодобове ефірне аналогове мовлення на мережі УТ-3 (389 передавачів по всій Україні) на 7 років. Один з пунктів рішення Нацради також зобов'язує «Інтер» забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням Національної ради. Телеканал «Інтер» має сплатити за продовжену ліцензію збір до державного бюджету в розмірі 4 млн 265 тис. 679 грн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY