«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору

«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору

12 Червня 2015
1985
12 Червня 2015
11:27

«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору

1985
«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору
«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору

Телеканал «Інтер» має сплатити за продовжену ліцензію збір до державного бюджету в розмірі 4 млн 265 тис. 679 грн. Про це на брифінгу 11 червня повідомив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Владислав Севрюков, відповідаючи на запитання «Детектор медіа».

 

При нарахуванні ліцензійного збору буде застосована надбавка 30% за наявність у програмні концепції іноземного продукту і знижка 70%, яка зараз застосовується при продовженні аналогових ліцензій, оскільки їхній строк дії завершиться, коли почнеться вимкнення аналогового телебачення. «Загальна сума ліцензійного збору становитиме 4 млн 265 тис. 679 грн», - повідомив пан Севрюков.

 

Нагадаємо, 11 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила строк дії ліцензії телеканалу «Інтер» на цілодобове ефірне аналогове мовлення на мережі УТ-3 (389 передавачів по всій Україні) на 7 років. Один з пунктів рішення Нацради також зобов'язує «Інтер» забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням Національної ради.

 

Водночас Нацрада іншим рішенням запропонувала внести зміни до до Плану використання радіочастотного ресурсу і продовжити використання частот для аналогового ТБ до кінця 2017 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1985
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду