detector.media
14.07.2015 12:57
«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня
«Профутбол» повернеться в ефір «2+2» 19 липня

19 липня о 21:30 на телеканалі «2+2» стартує п'ятий сезон футбольно-аналітичного ток-шоу «Профутбол», у якому глядачі побачать нові рубрики та студію, а також збільшення інтерактивних можливостей проекту. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, програма виходить в ефір щонеділі в цьому слоті. Її ведуть Ігор Циганик та Олександра Лобода. У серпні проект «Профутбол» святкуватиме п'ятиріччя, з нагоди якого творчий колектив підготував святкові конкурси, розіграші «ювілейних призів», спеціальні ретроспективні рубрики, присвячені історії програми, її першим ведучим, найцікавішим експертам і коментаторам.

 

«Ювілейний сезон ми зустрічаємо кількома новинками як технічними, так і змістовними. Нова студія дозволить зміцнити зворотній зв'язок з глядачами, зробити їхні думки й коментарі невід'ємною складовою кожного випуску. У сюжетах про історію "Профутболу" ми згадаємо найбільш яскраві, гострі, кумедні моменти футбольного життя за останні п'ять років і те, як їх побачили журналісти та експерти нашої програми. Також ми плануємо запросити у студію наших перших ведучих, перших експертів, найбільш відданих програмі глядачів, запропонуємо їм "попрацювати" у прямому ефірі», - поділився планами керівник Департаменту спортивних проектів «1+1 медіа» Степан Щербачов.

 

У першому випуску оновленого «Профутболу» глядачі дізнаються ексклюзивні подробиці трансферної епопеї Євгена Коноплянки, розповідь про нову сторінку кар'єри Анатолія Тимощука, деталі футбольного міжсезоння, аналіз матчів першого туру Чемпіонату України.

 

«Водночас, поруч з усіма новинками, ядро "Профутболу": ексклюзивні матеріали, міцна аналітика, підкріплена зваженими експертними оцінками, нетривіальний погляд на футбольні події в Україні і світі, чітка й зрозуміла структура програми, інтерактивні конкурси, - все те, що дарує нам любов глядачів і стабільно високі рейтинги, залишиться без змін», - наголосив пан Щербачов.

 

Протягом сезону  у студії разом з ведучими працюватимуть відомі футбольні експерти: Олександр Іщенко, Андрій Несмачний, Олег Венглинський, Сергій Кандауров, Едуард Цихмейструк, Ігор Шуховцев та Максим Калиниченко.

 

У прес-службі також повідомили, що до старту нового сезону «Профутболу» телеканал «2+2» підготував серію промо-роликів, у яких відомі особистості вітають проект з п'ятиріччям, та рекламну кампанію в інтернеті.

 

Нагадаємо, у квітні телеканал «2+2» запустив проект спортивних журналістських розслідувань «Гра без правил», яку створює спільно з телеканалом ZIK. У програмі розкриваються тіньові сторони вітчизняного футболу. 15-хвилиний проект без ведучого виходив щонеділі о 23:10, одразу після прямої трансляції футбольно-аналітичного проекту «Профутбол».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY