«2+2» покаже матч-відповідь «Дніпра» з «Наполі» і готує спецпрограму

«2+2» покаже матч-відповідь «Дніпра» з «Наполі» і готує спецпрограму

12 Травня 2015
2717
12 Травня 2015
12:33

«2+2» покаже матч-відповідь «Дніпра» з «Наполі» і готує спецпрограму

2717
«2+2» покаже матч-відповідь «Дніпра» з «Наполі» і готує спецпрограму
«2+2» покаже матч-відповідь «Дніпра» з «Наполі» і готує спецпрограму

У четвер, 14 травня, телеканал «2+2» покаже вирішальну зустріч «Дніпра» проти італійського клубу «Наполі» за вихід у фінал Ліги Європи УЄФА, яка відбудеться у Києві. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Початок трансляції о 22.00.

 

Минулого тижня в Неаполі (Італія) пройшов перший з двох півфінальних матчів Ліги Європи УЄФА, де «Наполі» приймав дніпропетровський клуб «Дніпро». Єдина українська команда єврокубка домоглася результативної нічиї на виїзді, отримавши шанси на успіх за сумою двох ігор. Для проходження у фінал у матчі-відповіді «Дніпру» достатньо буде зіграти 0:0.

 

Друга півфінальна зустріч між «Дніпром» і «Наполі» пройде в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський». Коментатори матчу - Володимир Кобельков і В'ячеслав Фрідман.

 

Телеканал «2+2» також підготує виїзну студію програми «ПроЛігуЕвропи» зі стадіону «Олімпійський». Ведучий програми Ігор Циганик разом з експертами Сергієм Кандауровим та Олегом Венглинським розкажуть про підготовку футболістів до матчу, про шанси обох команд на вихід у фінал Ліги Європи УЄФА. Відразу після закінчення матчу телеглядачів чекають ексклюзивні коментарі та інтерв'ю від гостей студії, аналіз матчу, розбір ключових моментів гри.

 

Програма «ПроЛігуЄвропи» розпочнеться о 21.30 і продовжиться після матчу «Дніпро» - «Наполі». Онлайн - трансляцію матчу можна переглянути на сайті телеканалу «2+2».

 

Нагадаємо, на каналі «2+2» 19 квітня стартував проект футбольних розслідувань «Гра без правил», який створюється спільно з телеканалом ZIK.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду