9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги

9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги

8 Травня 2015
2604
8 Травня 2015
11:38

9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги

2604
9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги
9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги

9 травня на телеканалі «Інтер» не буде реклами. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«9 травня, в день спеціального програмування, на телеканалі «Інтер» будуть зняті всі рекламні блоки на честь свята - 70-річчя Дня Перемоги», - зазначили в прес-службі.

 

Нагадаємо, 9 травня з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» розпочнеться багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін.

 

О 12.30 на телеканалі відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни. А о 15.00 на телеканалі вийде спеціальний випуск проекту «Чекай на мене» («Жди меня») під назвою «Зустрічі Перемоги». 

 

Ввечері о 20:30 «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх». Ведучі концерту - Анастасія Даугуле та Андрій Доманський.

 

«Ця Перемога - одна з найважливіших подій в історії нашої країни. Це святе свято. Так виховували нас наші батьки, наші дідусі і бабусі, і ми повинні передати цю пам'ять наступним поколінням. У мене два діда воювали в Червоній армії, тому я знаю, що таке війна, за розповідями моїх рідних. Такі особисті історії про війну є в кожній родині. Під час концерту «Перемога. Одна на всіх », коли на сцені звучали військові пісні, багато глядачів в залі плакали, напевно, в цей момент вони згадували історію свого діда чи бабусі, відчували те, що пережили мільйони людей. Ми дуже вдячні, що всі українські артисти, яких ми запросили брати участь у концерті, підтримали наш концерт», - коментує керівник «Інтер Медіа Груп» Ганна Безлюдна.

 

Телеканал створив ще один та тематичний спецпроект до Дня Перемоги: «Дізнайся про Перемогу на «Інтері» - реконструкцію історичних подій 70-річної давнини, яспробувавши відтворити атмосферу 9 травня 1945.

 

Про те коли і як люди почули про Перемогу можна буде дізнатися зі спецпроекту «Левітан. Оголошення про закінчення війни 9 травня ».

 

«У 1945 році, в ніч з 8 на 9 травня, рівно о 2:10, з усіх радіоточок Радянського Союзу прозвучало знамените і довгоочікуване повідомлення - легендарний голос Юрія Левітана оголосив про закінчення війни. І 70 років потому, точно в цей же час, о 2:10 ночі воно прозвучить в ефірі "Інтера"», - повідомила прес-служба.

 

Напередодні цього моменту на каналі вийшов ролик, творці якого спробували передати особливу атмосферу того часу.

 

«Ми постаралися відтворити той період і ті пам'ятні дні. Глядачі побачать різні місця: приміщення, квартири, вулиці міста, прохідні заводу - там, де люди могли чути голос Левітана. Ми знайшли антикварні радіоприймачі, динаміки, гучномовці, які використовували під час зйомок. З їх допомогою мільйони людей дізналися про довгоочікувану Перемогу», - каже арт-директор каналу Олексій Пасічник.

 

Також до 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2604
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синица
3285 дн. тому
По настоящему уважаю тебя, Интер, за то что не предал память наших предков. Будь самым вечным и лучшим всегда!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду