detector.media
08.05.2015 11:38
9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги
9 травня «Інтер» прибере з ефіру всі рекламні блоки на честь Дня Перемоги

9 травня на телеканалі «Інтер» не буде реклами. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«9 травня, в день спеціального програмування, на телеканалі «Інтер» будуть зняті всі рекламні блоки на честь свята - 70-річчя Дня Перемоги», - зазначили в прес-службі.

 

Нагадаємо, 9 травня з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» розпочнеться багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін.

 

О 12.30 на телеканалі відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни. А о 15.00 на телеканалі вийде спеціальний випуск проекту «Чекай на мене» («Жди меня») під назвою «Зустрічі Перемоги». 

 

Ввечері о 20:30 «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх». Ведучі концерту - Анастасія Даугуле та Андрій Доманський.

 

«Ця Перемога - одна з найважливіших подій в історії нашої країни. Це святе свято. Так виховували нас наші батьки, наші дідусі і бабусі, і ми повинні передати цю пам'ять наступним поколінням. У мене два діда воювали в Червоній армії, тому я знаю, що таке війна, за розповідями моїх рідних. Такі особисті історії про війну є в кожній родині. Під час концерту «Перемога. Одна на всіх », коли на сцені звучали військові пісні, багато глядачів в залі плакали, напевно, в цей момент вони згадували історію свого діда чи бабусі, відчували те, що пережили мільйони людей. Ми дуже вдячні, що всі українські артисти, яких ми запросили брати участь у концерті, підтримали наш концерт», - коментує керівник «Інтер Медіа Груп» Ганна Безлюдна.

 

Телеканал створив ще один та тематичний спецпроект до Дня Перемоги: «Дізнайся про Перемогу на «Інтері» - реконструкцію історичних подій 70-річної давнини, яспробувавши відтворити атмосферу 9 травня 1945.

 

Про те коли і як люди почули про Перемогу можна буде дізнатися зі спецпроекту «Левітан. Оголошення про закінчення війни 9 травня ».

 

«У 1945 році, в ніч з 8 на 9 травня, рівно о 2:10, з усіх радіоточок Радянського Союзу прозвучало знамените і довгоочікуване повідомлення - легендарний голос Юрія Левітана оголосив про закінчення війни. І 70 років потому, точно в цей же час, о 2:10 ночі воно прозвучить в ефірі "Інтера"», - повідомила прес-служба.

 

Напередодні цього моменту на каналі вийшов ролик, творці якого спробували передати особливу атмосферу того часу.

 

«Ми постаралися відтворити той період і ті пам'ятні дні. Глядачі побачать різні місця: приміщення, квартири, вулиці міста, прохідні заводу - там, де люди могли чути голос Левітана. Ми знайшли антикварні радіоприймачі, динаміки, гучномовці, які використовували під час зйомок. З їх допомогою мільйони людей дізналися про довгоочікувану Перемогу», - каже арт-директор каналу Олексій Пасічник.

 

Також до 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY