Фільм Слабошпицького «Плем’я» підвищив показники слоту на «1+1»

Фільм Слабошпицького «Плем’я» підвищив показники слоту на «1+1»

5 Травня 2015
2491
5 Травня 2015
20:11

Фільм Слабошпицького «Плем’я» підвищив показники слоту на «1+1»

2491
Фільм Слабошпицького «Плем’я» підвищив показники слоту на «1+1»
Фільм Слабошпицького «Плем’я» підвищив показники слоту на «1+1»

24 квітня телевізійна прем'єра на каналі «1+1» художнього фільму «Плем'я» українського режисера Мирослава Слабошпицького взяла рейтинг 0,83%, частку 9,6% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

Разом з програмою «Підпільна імперія», яка передувала та завершувала показ «Племені», трансляція мала рейтинг 0,76%, частку 9,28%.

 

Фільм мав показники нижче середніх каналу «1+1», які за 18-й тиждень 2015 року (27 квітня - 3 травня) становили: рейтинг 1,67%, частка 11,33% за «18-54, вся Україна».

 

Однак фільм підвищив показники нічного слоту каналу «1+1», у якому транслювався (00:17-02:31), адже в середньому у квітні по п'ятницях у цьому слоті «1+1» мав рейтинг 0,67%, частку 7,02%. О цій порі канал показував у межах проекту «Підпіальна імперія» художні фільми «Зникнення Елінор Рігбі: Вона» (слідом за ним серіал Next 2), «Лінія Марти», «У темряві», «Казіно».

 

Нагадаємо, що стрічка «Плем'я» Мирослава Слабошпицького зібрала вже 40 нагород на міжнародних кінофестивалях. Телеканал «1+1» першим придбав права на показ найтитулованішої стрічки в історії вітчизняного кіно, серед трофеїв якої - три нагороди канської програми «Тиждень критики» і нагорода Європейської кіноакадемії (євро-«Оскар») кращому дебюту року.

 

Дані дослідження ТБ-аудиторії належать ІТК. Оператор панелі - Nielsen; моніторинг - «Комунікаційний альянс». Дані надані ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна». Дані надані за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники та визначення цільових аудиторій - у глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду