«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності

«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності

29 Квітня 2015
3092
29 Квітня 2015
14:57

«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності

3092
«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності
«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності

У рамках фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18» холдинг «1+1 медіа» шукає короткометражні фільми на тему «Моя Незалежність», які покаже в святковому ефірі 24 серпня.  Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

Найращий фільм отримає від каналу «1+1» спеціальний приз.

 

Короткометражні фільми на тему «Моя Незалежність» повинні відповідати кільком вимогам: хронометраж - до 10 хвилин, відео має бути оригінальним і унікальним, а сам фільм - розкривати бачення автора поняття «незалежність».

 

Охочі взяти участь у конкурсі повинні надіслати відеороботу на адресу фестивалю www.opennight.org.ua до 31 травня.

 

«За останні два роки таке начебто зрозуміле колись поняття як незалежність набуло для українців зовсім нового сенсу і значення. Незалежність сприймалася як щось дароване нам 20 років тому, як пересічне українське свято, яке дехто з нас проводить у вишиванках. Лише зараз ми зрозуміли, що за незалежність потрібно боротися. Кожному по своєму: хтось на своїй роботі, хтось зі зброєю в руках, хтось в якості волонтера, хтось за допомогою відеокамери, стаючи рупором для західних сусідів. Наша ціль - показати глядачам каналу «1+1» незалежність очима сьогоднішніх українців, які зробили свій вибір жити у вільній європейській країні», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, цього року холдинг «1+1 медіа» знову підтримує фестиваль «Відкрита ніч - Дубль 18», який пройде в Києві 26-27 червня. У програмі фестивалю - перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських кіномитців, а також традиційний фестивальний показ. Список номінацій включатиме крім кіно- та телевізійні: «Ігровий фільм», «Неігровий фільм», «Анімаційний фільм»; ТВ-номінації - «Спеціальний репортаж», «Скетчком/стенд-ап», «Промо/рекламний ролик» і короткометражний фільм на тему «Моя Незалежність».

 

Окрім традиційної локації в Києві - Арт-причалу, будуть організовані повноцінні масштабні майданчики ще у декількох великих містах країни. Також  вже у звичному форматі онлайн-трансляції фестиваль матиме свої осередки у десятках українських міст.

 

У рамках проекту також відбудеться фінал пітчингу ідей від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Взяти участь у ньому зможе кожен, хто запропонує новаторську ідею телевізійного серіалу.

 

Минулого року гран-прі фестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду