detector.media
29.04.2015 14:57
«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності
«1+1 медіа» оголошує конкурс короткометражок до Дня Незалежності

У рамках фестивалю «Відкрита ніч - Дубль 18» холдинг «1+1 медіа» шукає короткометражні фільми на тему «Моя Незалежність», які покаже в святковому ефірі 24 серпня.  Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

Найращий фільм отримає від каналу «1+1» спеціальний приз.

 

Короткометражні фільми на тему «Моя Незалежність» повинні відповідати кільком вимогам: хронометраж - до 10 хвилин, відео має бути оригінальним і унікальним, а сам фільм - розкривати бачення автора поняття «незалежність».

 

Охочі взяти участь у конкурсі повинні надіслати відеороботу на адресу фестивалю www.opennight.org.ua до 31 травня.

 

«За останні два роки таке начебто зрозуміле колись поняття як незалежність набуло для українців зовсім нового сенсу і значення. Незалежність сприймалася як щось дароване нам 20 років тому, як пересічне українське свято, яке дехто з нас проводить у вишиванках. Лише зараз ми зрозуміли, що за незалежність потрібно боротися. Кожному по своєму: хтось на своїй роботі, хтось зі зброєю в руках, хтось в якості волонтера, хтось за допомогою відеокамери, стаючи рупором для західних сусідів. Наша ціль - показати глядачам каналу «1+1» незалежність очима сьогоднішніх українців, які зробили свій вибір жити у вільній європейській країні», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, цього року холдинг «1+1 медіа» знову підтримує фестиваль «Відкрита ніч - Дубль 18», який пройде в Києві 26-27 червня. У програмі фестивалю - перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських кіномитців, а також традиційний фестивальний показ. Список номінацій включатиме крім кіно- та телевізійні: «Ігровий фільм», «Неігровий фільм», «Анімаційний фільм»; ТВ-номінації - «Спеціальний репортаж», «Скетчком/стенд-ап», «Промо/рекламний ролик» і короткометражний фільм на тему «Моя Незалежність».

 

Окрім традиційної локації в Києві - Арт-причалу, будуть організовані повноцінні масштабні майданчики ще у декількох великих містах країни. Також  вже у звичному форматі онлайн-трансляції фестиваль матиме свої осередки у десятках українських міст.

 

У рамках проекту також відбудеться фінал пітчингу ідей від «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Взяти участь у ньому зможе кожен, хто запропонує новаторську ідею телевізійного серіалу.

 

Минулого року гран-прі фестивалю «Відкрита ніч» здобула стрічка «Заповіт» Кристіана Жерегі. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY