«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015

«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015

7 Квітня 2015
4269
7 Квітня 2015
11:45

«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015

4269
Прийом заявок триває до 17 травня
«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015
«1+1 медіа» розпочинає пошук ідей серіалів на конкурс The Next Big Thing-2015

7 квітня стартує прийом заявок на пітчинг ідей від медіагрупи «1+1 медіа» The Next Big Thing-2015. Цього року конкурс відбудеться вп'яте. Група шукає ідеї серіалів - історії, що варті телеекрану. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Найкращий серіал - володар гран-прі конкурсу - буде екранізований. За його реалізацію візьметься команда «1+1 медіа».


«"1+1 медіа" послідовна у своїй позиції стосовно того, що ринок українського кіно- та серіального виробництва в Україні потрібно активно розвивати. А також, що українці здатні й варті знімати власний телевізійний продукт. Група не тільки активізувала роботу у цьому напрямку - наразі у розробці близько 15 серіалів власного виробництва, а й надає можливість долучитись до цього процесу молодим талантам», - ідеться в повідомленні «1+1 медіа».

 

«Цього року ми проводимо уже п'ятий пітчинг. Приємно, що цю ідею підхопив ринок і такі "конкурси" стають трендом. Для себе, через такий механізм, ми реалізуємо потребу в нових ідеях та свіжій крові з одного боку, а з іншого - даємо майданчик для молодих талантів спробувати себе та отримати прямий доступ то ТБ. Відкритість - одна з головних цінностей нашої групи і ми завжди раді отримувати нове. Сподіваюсь, що актуальна потреба українського ринку в серіалах власного виробництва надихне велику кількість людей взяти участь в проекті», - зазначила PR-директор 1+1 медіа Світлана Павелецька.

 

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно здійснити кілька кроків.

 

Перше і найголовніше - треба придумати унікальну ідею серіалу, який буде цікаво подивитись українцям. Жодних жанрових обмежень - це може бути комедія, детектив, драма тощо. Учасники мають надіслати відеопрезентацію ідеї. Форма довільна: трейлер, тизер, анімовані розкадровки тощо. Головне - відео має передавати настрій, розкривати сюжетну лінію і не бути довшим за 3 хвилини. До відеопрезентації необхідно додати короткий синопсис серіалу. І до 17 травня подати заявку на участь на сайті конкурсу.

 

Попередньо відібрані ідеї будуть опубліковані на сайті конкурсу. 18 травня розпочнеться голосування, а вже 5 червня буде оголошено шорт-лист із 30 найкращих ідей, які потраплять у півфінал.

 

Півфіналісти пройдуть інтенсивний тренінг від фахівців «1+1 медіа» й отримають можливість допрацювати і розвинути свої ідеї. За результатами оцінки допрацьованих робіт буде сформована сімка фіналістів. І 27 червня вони презентуватимуть свої роботи на фестивалі «Відкрита ніч-Дубль 18».

 

Журі «1+1 медіа» спільно з членами журі фестивалю визначать три найкращі ідеї, автори яких отримають грошові винагороди. А щодо володаря гран-прі, якщо такого обере журі, «1+1 медіа» бере зобов'язання зняти серіал за його ідеєю.

 

Нагадаємо, у конкурсі The Next Big Thing-2014 перемогла Валерія Ожиганова. Її запросили на роботу в «1+1 Продакшн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду