У Divan.TV призначено нового виконавчого директора

У Divan.TV призначено нового виконавчого директора

29 Квітня 2015
2310
29 Квітня 2015
12:56

У Divan.TV призначено нового виконавчого директора

2310
У Divan.TV призначено нового виконавчого директора
У Divan.TV призначено нового виконавчого директора

Виконавчим директором ТОВ «Діван.ТБ» (OTT-сервіс Divan.TV) нещодавно був призначений Аркадій Канюка. Про це повідомляє прес-служба сервісу у релізі, присвяченому фінансовим результатам компанії.

 

«Що стосується наших планів на 2015 рік  ми плануємо масштабувати свій бізнес, розширюватися на глобальному рівні з акцентом на україномовну і російськомовну аудиторію за межами України. Якщо раніше Divan.TV був представлений у світі як додаток на мобільних пристроях і в інтернеті, то в найближчому майбутньому доступ до каналів і бібліотеці відео буде відкритий на Smart.TV і медіаплеєрах STB», - заявив Аркадій Канюка.

 

Аркадій Канюка має більше 20 років досвіду, працював комерційним директором інтернет-бізнесу «Оптима Телеком», директором консалтингової компанії iKS-Consulting (проводили маркетингові дослідження для Київстар, Datagroup, МТС, Астеліт), директором інвестиційної компанії Finart Capital Invest, комерційним директором P&S Capital. У 2010 отримав ступінь MBA Києво-Могилянській бізнес школи.

 

Нагадаємо, у квітні мультимедійний сервіс телебачення Divan.TV і група «1+1 медіа» підписали договір про співпрацю. Підписанням договору було досягнуто згоди сторін по врегулюванню всіх судових спорів, які виникали раніше між компаніями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду