detector.media
29.04.2015 12:56
У Divan.TV призначено нового виконавчого директора
У Divan.TV призначено нового виконавчого директора

Виконавчим директором ТОВ «Діван.ТБ» (OTT-сервіс Divan.TV) нещодавно був призначений Аркадій Канюка. Про це повідомляє прес-служба сервісу у релізі, присвяченому фінансовим результатам компанії.

 

«Що стосується наших планів на 2015 рік  ми плануємо масштабувати свій бізнес, розширюватися на глобальному рівні з акцентом на україномовну і російськомовну аудиторію за межами України. Якщо раніше Divan.TV був представлений у світі як додаток на мобільних пристроях і в інтернеті, то в найближчому майбутньому доступ до каналів і бібліотеці відео буде відкритий на Smart.TV і медіаплеєрах STB», - заявив Аркадій Канюка.

 

Аркадій Канюка має більше 20 років досвіду, працював комерційним директором інтернет-бізнесу «Оптима Телеком», директором консалтингової компанії iKS-Consulting (проводили маркетингові дослідження для Київстар, Datagroup, МТС, Астеліт), директором інвестиційної компанії Finart Capital Invest, комерційним директором P&S Capital. У 2010 отримав ступінь MBA Києво-Могилянській бізнес школи.

 

Нагадаємо, у квітні мультимедійний сервіс телебачення Divan.TV і група «1+1 медіа» підписали договір про співпрацю. Підписанням договору було досягнуто згоди сторін по врегулюванню всіх судових спорів, які виникали раніше між компаніями.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY