В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»

В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»

18 Березня 2015
6056
18 Березня 2015
15:49

В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»

6056
В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»
В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»

У березні в Україні вийшов перший локальний випуск мережевого глянцевого журналу Nargis, який почав виходити в Азербайджані у 2013 році. Про це повідомляє агентство PR Batteries.

 

У Nargis публікуватимуться  матеріали про моду та красу, культуру й сучасний спосіб життя. Над створенням журналу працює міжнародна команда редакторів, журналістів, фотографів і дизайнерів.

 

«Принципова позиція редакції: тільки ексклюзивні матеріали, інтерв'ю зі світовими знаменитостями і новини з перших вуст, лише першокласний дизайн і якість друку. Nargis вже видається в Азербайджані та Грузії, а скоро з'явиться і в Туреччині. А на початку весни своє бачення нового глянцевого формату презентує українська редакція журналу», - йдеться в повідомленні агентства.

 

Головним редактором українського видання стала Вікторія Косова-Рахімова. «Це не просто журнал про моду, стиль життя і красу. Це цілий світ, занурившись в який, ви відкриєте для себе новий вимір, де творчість, індивідуальність і свобода самовираження - головні орієнтири», - коментує головний редактор.

 

Журнал не буде доступний у вільному продажу, а розповсюджуватиметься «ексклюзивно в обмеженій кількості місць».

 

На обкладинці першого весняного номера «Nargis Україна» - італійська модель і муза Dolce & Gabbana Б'янка Балті.

 

«У першій українській версії - повний перелік весняних тенденцій моди, біографії та особливий погляд на творчість модних дизайнерів. У розділі про моду розміщено розповіді про француза Ерве Леже і українку Марію Бех, а поряд з фотозйомками на межі моди та мистецтва з'являються приголомшливі fashion-ілюстрації, створені головним редактором журналу», - анонсує прес-служба.

 

До випуску також увійшли тексти про кінорежисера Вуді Аллена, художника Марка Шагала і сина Франсузи Саган - Дені Уестхофф.

 

Журнал Nargis почав видаватися у Баку (Азербайджан) у 2013 році. Видання, що виходить російською мовою, було названо головним редактором Ульвією Рахмановою на честь матері - ректора Бакинського філії МДУ, доктора філологічних наук, професора МДУ Наргіз Пашаєвої, фотографія якої прикрасила обкладинку першого номера журналу. Дизайн видання розроблявся фахівцями з Великобританії.

 

Нагадаємо, у березні стартував підсайт інтернет-видання «Известия в Украине» для жінок «Леди».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6056
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду