У інтернет-видання «Известия в Украине» з’явився додаток «Леди»

У інтернет-видання «Известия в Украине» з’явився додаток «Леди»

12 Березня 2015
2513
12 Березня 2015
11:48

У інтернет-видання «Известия в Украине» з’явився додаток «Леди»

2513
У інтернет-видання «Известия в Украине» з’явився додаток «Леди»
У інтернет-видання «Известия в Украине» з’явився додаток «Леди»

11 березня стартував підсайт інтернет-видання «Известия в Украине» для жінок «Леди». Про це у Facebook повідомила його керівник Людмила Троїцька.

 

У нового інтернет-видання вісім рубрик: «Психологія», «Діти», Кар'єра», «Красота», «Дім», «Мода» та «Тварини».

 

«Колись мій друг так охарактеризував аудиторію одного з тодішніх жіночих журналів - для жінок з мозком дятла і серцем змії. Так от, ми розраховуємо на інших жінок - розумних і сучасних, ну таких, як ви у мене всі тут. Обіцяємо тільки перевірену інформацію, від найкомпетентніших фахівців. Так що читайте, застосовуйте», - написала пані Троїцька.

 

В інтерв'ю виданню «Медіаняня» Людмила Троїцька розповіла, що над проектом наразі працюють троє співробітників: вона, головред «Известий» Яніна Соколовська та дизайнера і програміст Олексій Большаков. «В якості експерименту він вирішив нам зробити все абсолютно безкоштовно - мовляв, якщо у вас щось вийде, буду вашим третім партнером. І фактично від нашого першого розмови до старту пройшло трохи більше місяця», - повідомила керівник «Леди».

 

Велику увагу проект «Леди» буде приділяти перевірці інформації, а також порадам експертів, базу яких Людмила Троїцька склала, працюючи в «Женском журнале». «Про дитячі хвороби ми говоримо з лікарем-педіатром вищої категорії з клініки «Борис» Ганною Горбань. Я думаю, людям, діяльність яких пов'язана з публічними виступами, або, наприклад, студентам, які на іспитах чомусь перед викладачами починають затинатися, будуть цікаві поради в рубриці «Кар'єра» Вікторії Яковлєвої - відомого телережисера, ведучої, викладача, фахівця в галузі пабліситі», - каже керівник сайту.

 

За словами пані Троїцької, заробляти команда «Леди» планує на рекламі. «Навіть якщо ринок не особливо сприяє створенню нового, я вірю, що ця ситуація не назавжди, і підйом економіки обов'язково буде», - вважає керівник.

 

Вже незабаром до команди проекту має приєднатися фахівець-рекламіст.

 

Нагадаємо, Людмила Троїцька в 2010-2014 роках очолювала медіа-таблоїд «Дуся».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду