detector.media
18.03.2015 15:49
В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»
В Україні з’явився новий глянцевий журнал «Nargis Україна»

У березні в Україні вийшов перший локальний випуск мережевого глянцевого журналу Nargis, який почав виходити в Азербайджані у 2013 році. Про це повідомляє агентство PR Batteries.

 

У Nargis публікуватимуться  матеріали про моду та красу, культуру й сучасний спосіб життя. Над створенням журналу працює міжнародна команда редакторів, журналістів, фотографів і дизайнерів.

 

«Принципова позиція редакції: тільки ексклюзивні матеріали, інтерв'ю зі світовими знаменитостями і новини з перших вуст, лише першокласний дизайн і якість друку. Nargis вже видається в Азербайджані та Грузії, а скоро з'явиться і в Туреччині. А на початку весни своє бачення нового глянцевого формату презентує українська редакція журналу», - йдеться в повідомленні агентства.

 

Головним редактором українського видання стала Вікторія Косова-Рахімова. «Це не просто журнал про моду, стиль життя і красу. Це цілий світ, занурившись в який, ви відкриєте для себе новий вимір, де творчість, індивідуальність і свобода самовираження - головні орієнтири», - коментує головний редактор.

 

Журнал не буде доступний у вільному продажу, а розповсюджуватиметься «ексклюзивно в обмеженій кількості місць».

 

На обкладинці першого весняного номера «Nargis Україна» - італійська модель і муза Dolce & Gabbana Б'янка Балті.

 

«У першій українській версії - повний перелік весняних тенденцій моди, біографії та особливий погляд на творчість модних дизайнерів. У розділі про моду розміщено розповіді про француза Ерве Леже і українку Марію Бех, а поряд з фотозйомками на межі моди та мистецтва з'являються приголомшливі fashion-ілюстрації, створені головним редактором журналу», - анонсує прес-служба.

 

До випуску також увійшли тексти про кінорежисера Вуді Аллена, художника Марка Шагала і сина Франсузи Саган - Дені Уестхофф.

 

Журнал Nargis почав видаватися у Баку (Азербайджан) у 2013 році. Видання, що виходить російською мовою, було названо головним редактором Ульвією Рахмановою на честь матері - ректора Бакинського філії МДУ, доктора філологічних наук, професора МДУ Наргіз Пашаєвої, фотографія якої прикрасила обкладинку першого номера журналу. Дизайн видання розроблявся фахівцями з Великобританії.

 

Нагадаємо, у березні стартував підсайт інтернет-видання «Известия в Украине» для жінок «Леди».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY