Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу

Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу

16 Березня 2015
4841
16 Березня 2015
16:48

Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу

4841
Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу
Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу

Припинив роботу луганський інтернет-порталів top.lg.ua, який до війни був одним з найпопулярніших. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

 

Причини припинення роботи наразі невідомі. Станом на 16 березня на головній сторінці порталу розміщена лише фотографія Луганська і напис «Ми повернемося!».

 

Як повідомляє регіональний представник ІМІ, інтернет-портал top.lg.ua працював у Луганську понад 10 років. Його пов'язували з відомим луганським блогером Станіславом Цикаловським, більш відомим, який був координатором проекту. Свого часу на top.lg.ua були найбільш популярними і відвідуваними блоги та форуми.

 

Рік тому стало відомо, що у top.lg.ua змінився власник. Станіслав Цикаловський залишив Луганськ, зазначивши, що більше не має відношення до інтернет-порталу.

 

Останні місяці у стрічці новин на сайті переважно була проукраїнська інформація. Блоги та форуми занепали.

 

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль ліквідував комунальне підприємство «Редакція видання Луганської обласної ради "Наша газета"» і звільнив з посади його керівника. Про це повідомляє офіційний сайт пана Москаля.

 

Комунальну газету ліквідовано в числі низки підприємств, які не перереєструвалися на контрольованій Україною території або взагалі припинили свою діяльність.

 

Як уточнив «Детектор медіа» речник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ярослав Галас, комунальна «Наша газета» була офіційним друкованим органом Луганської обласної ради, але припинила роботу з початку окупації Луганська та не перереєструвалася на підконтрольній Україні території.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду