detector.media
16.03.2015 16:48
Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу
Популярний луганський портал проукраїнського спрямування припинив роботу

Припинив роботу луганський інтернет-порталів top.lg.ua, який до війни був одним з найпопулярніших. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

 

Причини припинення роботи наразі невідомі. Станом на 16 березня на головній сторінці порталу розміщена лише фотографія Луганська і напис «Ми повернемося!».

 

Як повідомляє регіональний представник ІМІ, інтернет-портал top.lg.ua працював у Луганську понад 10 років. Його пов'язували з відомим луганським блогером Станіславом Цикаловським, більш відомим, який був координатором проекту. Свого часу на top.lg.ua були найбільш популярними і відвідуваними блоги та форуми.

 

Рік тому стало відомо, що у top.lg.ua змінився власник. Станіслав Цикаловський залишив Луганськ, зазначивши, що більше не має відношення до інтернет-порталу.

 

Останні місяці у стрічці новин на сайті переважно була проукраїнська інформація. Блоги та форуми занепали.

 

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль ліквідував комунальне підприємство «Редакція видання Луганської обласної ради "Наша газета"» і звільнив з посади його керівника. Про це повідомляє офіційний сайт пана Москаля.

 

Комунальну газету ліквідовано в числі низки підприємств, які не перереєструвалися на контрольованій Україною території або взагалі припинили свою діяльність.

 

Як уточнив «Детектор медіа» речник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Ярослав Галас, комунальна «Наша газета» була офіційним друкованим органом Луганської обласної ради, але припинила роботу з початку окупації Луганська та не перереєструвалася на підконтрольній Україні території.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY