На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків

На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків

19 Лютого 2015
2267
19 Лютого 2015
12:03

На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків

2267
На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків
На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків

На порталі Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків, повідомляє прес-служба Українського медіа холдингу (УМХ).

 

У розділі публікуватимуться новини для чоловіків, що оновлюються щодня. До уваги читачів матеріали про чоловічу моду, косметику, парфуми, гаджети, автомобілі тощо.

 

Також на Vogue.ua тепер доступна повна база фотографій з чоловічих тижнів моди. «Її онлайн-аналогів в Україні сьогодні немає», - стверджують в УМХ.

 

Це перший крок, який український Vogue робить, щоб розвинути чоловічий сегмент, розширити аудиторію і залучити нових рекламодавців. Зокрема, восени тут планують випустити спеціальне чоловіче додаток до журналу Vogue Men.



 «В українському інтернеті дефіцит якісних чоловічих сайтів. Наприклад, у розділі "Чоловічий клуб" рейтингу Bigmir всього 18 ресурсів, серед яких немає жодного преміального. Ми плануємо, що розділ For Men на сайті vogue.ua буде користуватися популярністю у читачів і попитом у селективних рекламодавців, зацікавлених в якісній чоловічий онлайн-аудиторії», - говорить керівник проекту Vogue.ua Людмила Кругліч.

 

Чоловічу тематику онлайн-контенту в УМХ хочуть розвивати за прикладом міжнародних редакцій Vogue.

 

Також в УМХ запланували випуск спеціального додатка журналу - Vogue Men. «Його вихід призначено на жовтень 2015 року, і вже підтверджені ключові рекламодавці. Інтерес до першого чоловічому додатком дозволяє нам планувати на 2016 рік два виходи Vogue Men: навесні та восени»,- коментує директор з реклами «Vogue Україна» Юлія Костецька.

 

Vogue в Україні видається з березня 2013 року. Наклад видання, як стверджує УМХ, складає 50 000 примірників. 

 

Нагадаємо, у вересні минулого року сайт українського видання Vogue.ua оголосив про редизайн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2267
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду