detector.media
19.02.2015 12:03
На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків
На Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків

На порталі Vogue.ua з'явився розділ для чоловіків, повідомляє прес-служба Українського медіа холдингу (УМХ).

 

У розділі публікуватимуться новини для чоловіків, що оновлюються щодня. До уваги читачів матеріали про чоловічу моду, косметику, парфуми, гаджети, автомобілі тощо.

 

Також на Vogue.ua тепер доступна повна база фотографій з чоловічих тижнів моди. «Її онлайн-аналогів в Україні сьогодні немає», - стверджують в УМХ.

 

Це перший крок, який український Vogue робить, щоб розвинути чоловічий сегмент, розширити аудиторію і залучити нових рекламодавців. Зокрема, восени тут планують випустити спеціальне чоловіче додаток до журналу Vogue Men.



 «В українському інтернеті дефіцит якісних чоловічих сайтів. Наприклад, у розділі "Чоловічий клуб" рейтингу Bigmir всього 18 ресурсів, серед яких немає жодного преміального. Ми плануємо, що розділ For Men на сайті vogue.ua буде користуватися популярністю у читачів і попитом у селективних рекламодавців, зацікавлених в якісній чоловічий онлайн-аудиторії», - говорить керівник проекту Vogue.ua Людмила Кругліч.

 

Чоловічу тематику онлайн-контенту в УМХ хочуть розвивати за прикладом міжнародних редакцій Vogue.

 

Також в УМХ запланували випуск спеціального додатка журналу - Vogue Men. «Його вихід призначено на жовтень 2015 року, і вже підтверджені ключові рекламодавці. Інтерес до першого чоловічому додатком дозволяє нам планувати на 2016 рік два виходи Vogue Men: навесні та восени»,- коментує директор з реклами «Vogue Україна» Юлія Костецька.

 

Vogue в Україні видається з березня 2013 року. Наклад видання, як стверджує УМХ, складає 50 000 примірників. 

 

Нагадаємо, у вересні минулого року сайт українського видання Vogue.ua оголосив про редизайн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY