«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів

«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів

6 Лютого 2015
4947
6 Лютого 2015
18:54

«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів

4947
«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів
«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів

У вівторок, 17 лютого, о 21.30 на телеканалі «2+2» розпочнеться трансляція матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Баварія». Про це повідомляє прес-служба каналу «2+2».

 

Команди зустрінуться на стадіоні «Арена Львів». «Шахтар» і «Баварія» вперше будуть суперниками найвищого європейського рівня.

 

Коментуватимуть матч «Шахтар» - «Баварія» Роман Бебех і Володимир Звєрєв.

 

Онлайн-трансляція поєдинку буде доступна на сайті телеканалу «2+2».

 

Відразу після name="_GoBack">матчу в ефірі «2+2» стартує в прямому ефірі програма «ПроЛігуЧемпіонов» з виїзної студії, розташованої на стадіоні «Арена Львів». Проект вестиме Ігор Циганик. Разом з експертами, Едуардом Цихмейструком та Андрієм Несмачним, які в різний час протистояли мюнхенській «Баварії», вони «проведуть розбір гострих ігрових моментів матчу, покажуть коментарі футболістів та ексклюзивні інтерв'ю безпосередньо з місця події».

 

Нагадаємо, що правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2012-2015 роки паритетно володіють медіахолдинги «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова (якому належить футбольний клуб «Шахтар») та «1+1 медіа» Ігоря Коломойського (якому належить футбольний клуб «Дніпро»).

 

«Детектор медіа» запитала керівника управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степана Щербачова про те, як відбувається розподіл прав на трансляцію матчів Ліги чемпіонів між холдингами «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна».

 

«Розподіл між медіагрупами існує вже третій сезон. Для нас цей сезон - останній. Весь цей час розподіл відбувався за принципом 50 на 50. Так як "Шахтар" два сезони поспіль був єдиним українським представником у Лізі чемпіонів, наш холдинг транслював половину матчів цієї команди на груповому етапі, такий самий розподіл лишився і на цьому етапі. З шести матчів, які зіграв "Шахтар" восени 2014 року, ми транслювали три. За домовленістю, яка існує між холдингами, зараз нам випав матч "Шахтар" - "Баварія"», - зазначив він.

 

Так само трансляція розподіляється і щодо матчів Ліги Європи.

 

Матч-відповідь «Баварії» із «Шахтарем» пройде в Мюнхені 11 березня. І його показуватимуть телеканали «Медіа Групи Україна», уточнили на «2+2».

 

За словами пана Щербачова, нині спортивна редакція серйозно готується до ефіру 17 лютого. «Це дуже відповідальна робота, адже до нас приїжджає багато іноземних партнерів, у нас буде студія, перекладачі, бо братимемо інтерв'ю у найвідоміших гравців і тренерів», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду