detector.media
06.02.2015 18:54
«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів
«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів

У вівторок, 17 лютого, о 21.30 на телеканалі «2+2» розпочнеться трансляція матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Баварія». Про це повідомляє прес-служба каналу «2+2».

 

Команди зустрінуться на стадіоні «Арена Львів». «Шахтар» і «Баварія» вперше будуть суперниками найвищого європейського рівня.

 

Коментуватимуть матч «Шахтар» - «Баварія» Роман Бебех і Володимир Звєрєв.

 

Онлайн-трансляція поєдинку буде доступна на сайті телеканалу «2+2».

 

Відразу після name="_GoBack">матчу в ефірі «2+2» стартує в прямому ефірі програма «ПроЛігуЧемпіонов» з виїзної студії, розташованої на стадіоні «Арена Львів». Проект вестиме Ігор Циганик. Разом з експертами, Едуардом Цихмейструком та Андрієм Несмачним, які в різний час протистояли мюнхенській «Баварії», вони «проведуть розбір гострих ігрових моментів матчу, покажуть коментарі футболістів та ексклюзивні інтерв'ю безпосередньо з місця події».

 

Нагадаємо, що правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2012-2015 роки паритетно володіють медіахолдинги «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова (якому належить футбольний клуб «Шахтар») та «1+1 медіа» Ігоря Коломойського (якому належить футбольний клуб «Дніпро»).

 

«Детектор медіа» запитала керівника управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степана Щербачова про те, як відбувається розподіл прав на трансляцію матчів Ліги чемпіонів між холдингами «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна».

 

«Розподіл між медіагрупами існує вже третій сезон. Для нас цей сезон - останній. Весь цей час розподіл відбувався за принципом 50 на 50. Так як "Шахтар" два сезони поспіль був єдиним українським представником у Лізі чемпіонів, наш холдинг транслював половину матчів цієї команди на груповому етапі, такий самий розподіл лишився і на цьому етапі. З шести матчів, які зіграв "Шахтар" восени 2014 року, ми транслювали три. За домовленістю, яка існує між холдингами, зараз нам випав матч "Шахтар" - "Баварія"», - зазначив він.

 

Так само трансляція розподіляється і щодо матчів Ліги Європи.

 

Матч-відповідь «Баварії» із «Шахтарем» пройде в Мюнхені 11 березня. І його показуватимуть телеканали «Медіа Групи Україна», уточнили на «2+2».

 

За словами пана Щербачова, нині спортивна редакція серйозно готується до ефіру 17 лютого. «Це дуже відповідальна робота, адже до нас приїжджає багато іноземних партнерів, у нас буде студія, перекладачі, бо братимемо інтерв'ю у найвідоміших гравців і тренерів», - зазначив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY