Фільм-концерт «Океану Ельзи» стартує у широкому прокаті 26 лютого

Фільм-концерт «Океану Ельзи» стартує у широкому прокаті 26 лютого

16 Січня 2015
6335
16 Січня 2015
12:30

Фільм-концерт «Океану Ельзи» стартує у широкому прокаті 26 лютого

6335
Фільм-концерт «Океану Ельзи» стартує у широкому прокаті 26 лютого
Фільм-концерт «Океану Ельзи» стартує у широкому прокаті 26 лютого

26 лютого відбудеться прем'єра  кiнотеатральной версії легендарного концерту рок-гурту «Океан Ельзи» OE. 20 LIVE IN KYIV. Стрічку покажуть в 100 кінотеатрах України, повідомляється на сайті проекту.

 

Виробництвом стрічки займалася кінокомпанія Film.ua. Фільм режисував Сергій Шалигін, зйомками займався британський оператор Енді Хорнер, зазначається в повідомленні на сайті Film.ua.

 

Дистриб'ютором фільму-концерту стала компанія Ukrainian Film Distribution LLC.

 

Під час зйомок концерту, який відбувся 21 червня 2014 року в Києві в рамках ювілейного туру гурту «20 років разом», команда проекту використала найпотужнішу ПТС у країні, а також новітні технології та унікальні системи звукозапису.

 

«Концерт вийде в прокат як передісторія до великого кінопроекту, який ми готуємо на осінь 2015 року. Я впевнений в затребуваності глядачем проектів нового формату. І цей прекрасний легендарний концерт повинен стати відправною точкою для приходу на кіноринок нових продуктів», - зазначає виконавчий продюсер проекту OE. 20 LIVE IN KYIV Андрій Ризванюк.

 

Як писала «Детектор медіа», Film.ua також працює над документальним фільмом про гурт «Океан Ельзи. Backstage». Режисером виступив відомий документаліст Сергій Буковський. Оператор-постановник Сергій Михальчук, звукооператор Сергій Степанський. Дата прем'єри повнометражного докфільму «Океан Ельзи. Backstage» поки не відома.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду