31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»

31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»

23 Грудня 2014
7347
23 Грудня 2014
21:21

31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»

7347
31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»
31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»
У новорічну ніч, 31 грудня, телеканал «Інтер» покаже проект власного виробництва «Чекай на мене у Новий рік». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 22.30.

 

За сюжетом новорічного спецпроекту дія проекту відбувається в аеропорту, де напередодні Нового року виявилося безліч абсолютно різних людей: хтось поспішає на свято до рідних або друзям, хтось приїхав в аеропорт, щоб зустріти або проводити близьку людину, а хтось летить в інше місто на корпоратив або новорічний вогник. Корективи в плани людей вносить погода: через сильний снігопад всі рейси скасовані, всі вхідні двері в аеропорту заблоковані - ніхто не може залишити будівлю. Святкування Нового року опиняється під загрозою. Ситуацію «рятують» традиційні ведучі програми «Чекай на мене» Марія Шукшина і Михайло Єфремов, які перевдягаються в костюми Діда Мороза та Снігуроньки і організовують свято просто в залі очікування.

 

Допомагають їм у цьому популярні виконавці та зірки естради - Ірина Білик, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Потап і Настя, Поліна Гагаріна, Злата Огневич, Марія Яремчук, Alyosha, Світлана Тарабарова, групи «Город 312», «ТІК» та багато інших. Активну участь в організації новорічної програми беруть і «працівники аеропорту» - черговий Андрій Доманський, реєстратор Надія Мейхер, стюардеси Ольга Полякова та Міла Нітіч, вантажник Дядя Жора, бармен Олександр Скічко і таксист Сергій Пархоменко (відомий як репер Серьога), а також пілоти і стюардеси «новорічних» авіаліній-ведучі телеканалу «Інтер» Жанна Тихонова, Анатолій Бондаренко, Анастасія Даугуле, Ірина Юсупова, Андрій Данилевич та Роман Кадемін.

 



Режисер-постановник проекту «Чекай на мене у Новий рік» - Олександр Ігудін, на рахунку якого більше десятка новорічних проектів («Золотий ключик», «Червона шапочка», «Королівство кривих дзеркал», «Морозко»).

 

«Основна ідея нашого проекту - це ідея об'єднання. Ми хочемо показати, що існують моменти, які можуть об'єднати абсолютно різних людей. По-перше, це улюблене з дитинства свято Нового року і спільне проведення часу біля ялинки. А, по-друге, ситуація, в якій опинилися герої проекту "Чекай на мене у Новий рік", коли через сильний снігопад люди застрягли в аеропорту напередодні Нового року, об'єднує всіх - дітей і дорослих, чоловіків і жінок, звичайних людей і популярних артистів. Вони потрапляють в ситуацію, коли від них нічого не залежить. І щоб подолати стихію, їм потрібно об'єднатися. А ще важливо вірити, що якщо люди один одного чекають, вони обов'язково дочекаються», - сказав Олександр Ігудін.

 

Нагадаємо, 6 грудня прем'єра на телеканалі «Інтер» документального фільму «Шукайте один одного», присвяченого 15-річчю проекту «Чекай на мене», взяла рейтинг 2,87%, частку 12,86% за аудиторією «18+, вся Україна». За аудиторією «18+, 50 тис.+» показники нижчі: рейтинг 2,12%, частка 9,87%. Годинна стрічка транслювалася в ранковому суботньому слоті - об 11.45.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду