detector.media
23.12.2014 21:21
31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»
31 грудня «Інтер» покаже спецпроект «Чекай на мене у Новий рік»
У новорічну ніч, 31 грудня, телеканал «Інтер» покаже проект власного виробництва «Чекай на мене у Новий рік». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 22.30.

 

За сюжетом новорічного спецпроекту дія проекту відбувається в аеропорту, де напередодні Нового року виявилося безліч абсолютно різних людей: хтось поспішає на свято до рідних або друзям, хтось приїхав в аеропорт, щоб зустріти або проводити близьку людину, а хтось летить в інше місто на корпоратив або новорічний вогник. Корективи в плани людей вносить погода: через сильний снігопад всі рейси скасовані, всі вхідні двері в аеропорту заблоковані - ніхто не може залишити будівлю. Святкування Нового року опиняється під загрозою. Ситуацію «рятують» традиційні ведучі програми «Чекай на мене» Марія Шукшина і Михайло Єфремов, які перевдягаються в костюми Діда Мороза та Снігуроньки і організовують свято просто в залі очікування.

 

Допомагають їм у цьому популярні виконавці та зірки естради - Ірина Білик, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Потап і Настя, Поліна Гагаріна, Злата Огневич, Марія Яремчук, Alyosha, Світлана Тарабарова, групи «Город 312», «ТІК» та багато інших. Активну участь в організації новорічної програми беруть і «працівники аеропорту» - черговий Андрій Доманський, реєстратор Надія Мейхер, стюардеси Ольга Полякова та Міла Нітіч, вантажник Дядя Жора, бармен Олександр Скічко і таксист Сергій Пархоменко (відомий як репер Серьога), а також пілоти і стюардеси «новорічних» авіаліній-ведучі телеканалу «Інтер» Жанна Тихонова, Анатолій Бондаренко, Анастасія Даугуле, Ірина Юсупова, Андрій Данилевич та Роман Кадемін.

 



Режисер-постановник проекту «Чекай на мене у Новий рік» - Олександр Ігудін, на рахунку якого більше десятка новорічних проектів («Золотий ключик», «Червона шапочка», «Королівство кривих дзеркал», «Морозко»).

 

«Основна ідея нашого проекту - це ідея об'єднання. Ми хочемо показати, що існують моменти, які можуть об'єднати абсолютно різних людей. По-перше, це улюблене з дитинства свято Нового року і спільне проведення часу біля ялинки. А, по-друге, ситуація, в якій опинилися герої проекту "Чекай на мене у Новий рік", коли через сильний снігопад люди застрягли в аеропорту напередодні Нового року, об'єднує всіх - дітей і дорослих, чоловіків і жінок, звичайних людей і популярних артистів. Вони потрапляють в ситуацію, коли від них нічого не залежить. І щоб подолати стихію, їм потрібно об'єднатися. А ще важливо вірити, що якщо люди один одного чекають, вони обов'язково дочекаються», - сказав Олександр Ігудін.

 

Нагадаємо, 6 грудня прем'єра на телеканалі «Інтер» документального фільму «Шукайте один одного», присвяченого 15-річчю проекту «Чекай на мене», взяла рейтинг 2,87%, частку 12,86% за аудиторією «18+, вся Україна». За аудиторією «18+, 50 тис.+» показники нижчі: рейтинг 2,12%, частка 9,87%. Годинна стрічка транслювалася в ранковому суботньому слоті - об 11.45.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY