Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії

Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії

16 Грудня 2014
5462
16 Грудня 2014
17:16

Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії

5462
Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії
Телеканал News One розпочав прямоефірне мовлення з нової студії

15 грудня о 12.00 телеканал News One вийшов у прямий ефір зі своєї нової студії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До цієї події канал готувався більш, ніж півроку.

 

«Це стало черговим кроком на довгому шляху, який команда каналу почала ще в квітні 2014 року після прийняття оновленої концепції та рішення про переформатування», - повідомляє прес-служба.

 

За шість місяців були споруджені новий апаратно-студійний, виробничий та радіомовний комплекси. Редакція каналу перехала в новий офіс, його колектив збільшився у чотири рази. Відбувся запуск нової конвергентної технології виробництва і випуску новин.

 

Перший прямий ефір програми «Новости» з нової студії вів Богдан Машай. Він працює в парі зі своєю коллегою Юлією Войнар. Програма «Новости» виходить тричі на день - о 12.00, 15.00 та 19.00.

 

«Надалі канал прийде до безшовного інформаційного мовлення в прямому ефірі. Програмна сітка телеканалу вже побудована за принципом єдиного постійно оновлюваного випуску. Матеріали виходять єдиним інформаційним потоком, органічно перетікаючи з формату у формат. Кожні півгодини головні новини глядачеві за одну хвилину повідомляють ведучі каналу в коротких хедлайнах (програма Headline)», - зазначають у прес-службі.

 

 

В планах каналу на наступний рік - розширення лінійки інформаційних форматів та запуск студійних аналітичних та ток-шоу. «У студії News One вже передбачено 6 базових майданчиків для різних форматів, а одна з найбільших відеостін в Україні відкриває величезні можливості для візуалізації та інфографіки», - йдеться в повідомленні прес-службу.

 

Нагадаємо, 10 листопада телеканал News One розпочав мовлення в оновленому форматі та в новому графічному оформленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5462
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
RZHUneMOGU
3419 дн. тому
Eto z nado tak postaratsya, chob 8 dorogih monitorov spryatat za stolom, ctob ih ne vidno bilo%-)))))))))))))))) aaaaa%-))))))))))dlya chego ih pokupali?????? aaaaa%-))))))))))
ваап
3419 дн. тому
Шо за УТ-1?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду